Vloeronderhoud

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Kies voor kwaliteit

Welkom bij Eclatant schoonmaakbedrijf, uw vaste aanspreekpunt voor alle werkzaamheden op het gebied van professioneel schoonmaken. Wij hebben de kennis om al uw vragen over vloeronderhoud te beantwoorden. Ook beschikken wij over de ervaring om al uw problemen met glasbewassing op te lossen en daarnaast hebben wij het inzicht in huis om al uw wensen op het gebied van gevelreiniging te verwezenlijken. Wij gaan altijd uiterst klantgericht en professioneel te werk zodat u zeker weet dat wij vakwerk op maat leveren. Voor ons is het van groot belang dat onze klanten uiteindelijk tevreden zijn met het resultaat, anders zijn wij het namelijk ook niet. Lees hier meer over ons vloeronderhoud.

Verleng de levensduur van uw vloeren

Één van onze specialiteiten is het verzorgen van vloeronderhoud. Wij werken met veel gerenommeerde bedrijven en ook veel particulieren en veel van hen huren ons in om te helpen met het onderhouden van de vloer. Natuurlijk loopt u over uw vloer en zet u er spullen op neer. Het lijkt dan ook een stevig materiaal waar niet al te veel naar hoeft omgekeken te worden. Toch kunt u de levensduur van uw vloer sterk verlengen door er goed naar om te kijken. Wanneer u professioneel vloeronderhoud inhuurt, zoals wij aanbieden, dan kunt u veel langer van uw vloer genieten. Iedere vloer is anders en de verschillende typen aan vloeren vragen allemaal om verschillende manier van onderhoud. Daarom kunt u dus ook het beste een professioneel schoonmaakbedrijf inhuren. Zo maken wij bijvoorbeeld een onderscheid tussen linoleum, steen en tapijt. Ontdek de verschillen op onze website.

Vertrouw op vakwerk op maat

Schakel ons in om uw vloeronderhoud te verzorgen en u kunt rekenen op een zeer professionele dienstverlening. Wij hebben de allerbeste vakmensen in huis die allemaal de theoretische kennis en de praktische ervaring hebben om uw situatie juist in te schatten. Ook hebben wij de correcte apparatuur en technieken in huis die het meest toepasselijk zijn om u te helpen met uw woon- of werksituatie. Wij onderschrijven de Code Verantwoordelijk Marktgedrag Schoonmaak- en Glazenwasserbranche en nemen ook andere maatregelen om te garanderen dat wij professioneel te werk gaan. Kijk maar eens onder vloeronderhoud op onze website!

Neem direct contact op!

Wilt u graag meer weten over onze manier van werken of hebt u nog vragen over vloeronderhoud? Kijk gerust verder op onze website of neem direct telefonisch contact op met ons personeel via 0597-532544. U kunt hun vragen naar meer informatie over ons vloeronderhoud en hoe wij u hiermee van dienst kunnen zijn.