Specialistische reiniging

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Welkom bij de specialist

Woont u in de buurt van Groningen of Veendam en bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat u kan helpen bij het renoveren van het tapijt in uw slaapkamer? Zoekt u een ervaren glazenwasser die regelmatig langs kan komen op kantoor om de reiniging van alle ruiten voor zijn rekening te nemen? Of wilt u graag wat meer weten over wat specialistische manieren van schoonmaken nu eigenlijk allemaal inhouden? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Eclatant schoonmaakbedrijf en wij zijn uw vaste specialist in alles dat met specialistische reiniging te maken heeft.

Was uw ruiten

Wij kunnen u als professioneel schoonmaakbedrijf dus onder meer specialistische reiniging aanbieden, maar dit is lang niet alles waarmee wij u kunnen helpen. Zo helpen wij u bijvoorbeeld ook met plezier in glasbewassing. De gevel van uw kantoor of woning is een cruciaal onderdeel van de indruk die klanten of bezoekers van u krijgen en het is dan ook erg belangrijk om de gevel er goed en verzorgd uit te doen zien. U moet daar vooral de ruiten en de kozijnen niet bij vergeten. Deze kunnen snel smerig worden en het is belangrijk om na te denken hoe u ze op de langere termijn schoon wilt houden. U kunt dit bijvoorbeeld doen door regelmatige reiniging af te spreken. Wij komen dan om de zoveel dagen langs om uw glazen te wassen. Ook gebruiken wij allerlei specialistische manieren om uw glasbewassing te verzorgen. Vraag vandaag nog een offerte aan op onze website.

Verzorg uw vloeren

Een andere specialiteit van ons is vloeronderhoud. Wij kunnen u voorzien in het onderhoud van uw vloeren. Ook dit is belangrijk werk. U denkt misschien dat u niet veel naar de vloer hoeft om te kijken aangezien u er toch overheen loopt en meubilair op zet, maar met een beetje moeite en goede reiniging gaat de vloer veel en veel langer mee. Wij hebben ook voor uw vloer allerlei specialistische manieren ontwikkeld afhankelijk van het type vloer dat u hebt. Linoleum, steen, tapijt en hout vereisen allemaal verschillende vormen van een specialistische reiniging.

Vraag het ons!

Wilt u graag meer weten over ons werk of over een andere specialistische manier van schoonmaken? Hebt u nog vragen over reiniging van gevels? Kijk gerust eens rond op onze website en vind het antwoord op al uw vragen. Daarnaast kunt u ons altijd persoonlijk vragen naar specialistische reiniging. Bel ons gerust op 0597-532544.