Glasbewassing

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Welkom bij de specialist glasbewassing

Woont u in de omgeving van Groningen of Veendam en wilt u graag eens de vloeren van uw woning een flinke opknapbeurt geven? Hebt u het plan om de gevel van uw huis te renoveren, maar zoekt u nog een vakman die voor een betaalbare prijs kan helpen om uw dromen te verwezenlijken? Of wilt u gewoon wat informatie inwinnen over het verwijderen van graffiti of glasbewassing? In al deze gevallen bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. Wij zijn Eclatant schoonmaakbedrijf en wij helpen u om orde op zaken te stellen. U kunt bijvoorbeeld rekenen op glasbewassing van zeer hoog niveau.

Houd uw glazen schoon

Glasbewassing klinkt wellicht als een simpel klusje, maar wanneer u dit denkt dan maakt u een vergissing. Het wassen van glazen is van groot belang. Allereerst vormt de gevel het uiterlijk en de uitstraling van uw woning of kantoor en is het belangrijk dat deze verzorgd is. Hier behoren natuurlijk ook de ramen toe. Daarnaast kunnen ramen snel opnieuw vuil raken en is het dus belangrijk om aan een professionele oplossing op de lange termijn te denken. Bij ons kunt u bijvoorbeeld een vaste afspraak maken zodat wij regelmatig terugkomen en u geen zorgen meer hoeft te maken over het wassen van de glazen. Wij hebben allerlei apparatuur en technieken waarvan wij gebruik kunnen maken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een telescoop gebruiken zodat ladders overbodig zijn, zelfs op grotere hoogten. Ook gebruiken wij graag osmose water tijdens onze glasbewassing. Kijk op onze website en ontdek waarom dit beter is dan gewoon water.

Wees verzekerd van kwaliteit

Kiest u voor onze diensten in glasbewassing of andere zaken, dan kunt u rekenen op een zeer professionele aanpak. Wij doen er alles aan om u te garanderen dat wij u vakwerk op maat leveren. Zo onderschrijven wij bijvoorbeeld de Code Verantwoordelijk Marktgedrag Schoonmaak- en Glazenwasserbranche. Ook hebben wij een dienst in het leven geroepen voor calamiteiten die 24 uur per dag bereikbaar is. Binnen een uur zijn wij dan ter plaatse om u te helpen bij het opruimen van overlast. Dat gaat wel een stukje verder dan glasbewassing!

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over onze glasbewassing en andere diensten die wij u aanbieden? Kijk gerust op onze website of bel ons eens op 0597-532544 en spreek direct met onze vriendelijke medewerkers. Zij vertellen u graag meer over glasbewassing.