Gevelreiniging

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Een gevel naar wens

Woont u in de buurt van Groningen of Veendam en wilt u graag een professionele glazenwasser inhuren maar weet u niet zo goed waar u die vinden kunt? Moet er ondertussen zeer ernstige renovatie aan het tapijt op kantoor worden verricht of wilt u dit juist vermijden door een regelmatig onderhoud te laten doen door een ervaren vakman? Of zoekt u misschien alleen maar advies over gevelreiniging en het verwijderen van graffiti? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Eclatant schoonmaakbedrijf en wij zijn uw specialist in professioneel schoonmaken. Samen zorgen we ervoor dat u alles weer op orde hebt en dat de gevelreiniging precies volgens wens verloopt.

Verzorg uw gevel

Wij hebben de kennis, de ervaring en het inzicht in huis om u alles aan te bieden dat u nodig hebt voor een professionele gevelreiniging. Daarnaast kunnen wij u ook voorzien van vakkundig advies. De gevel is natuurlijk een zeer belangrijk onderdeel van uw woning of kantoor. In feite bepaalt het namelijk het uiterlijk van uw woning en de uitstraling ervan. Andere mensen krijgen een idee van wie u bent en hoe u woont aan de hand van uw gevel. Het is daarom belangrijk om te zorgen voor een goed verzorgde en schone gevel. Helaas kunnen jaren aan zon, regen en wind behoorlijke sporen achterlaten. Om nog maar te zwijgen van plantengroei, zoals klimop, of vandalisme. Bel ons vandaag nog op en ontdek wat voor gevelreiniging wij u kunnen aanbieden. De offerte is uiteraard helemaal vrijblijvend.

Kies voor professioneel

Kiest u voor onze diensten, dan kunt u rekenen op een zeer professionele aanpak, ook voor gevelreiniging. Wij werken daarom altijd met de allerbeste apparatuur en volgens de allerlaatste technieken. Onze medewerkers zijn echte vakmensen en beschikken over vele jaren aan ervaring. Zo kunnen ze iedere situatie juist inschatten en helpen ze u ongetwijfeld met uw gevelproblemen. Ook houden zij ons vakgebied goed in de gaten met een scherp oog voor innovatie. Op die manier gaan wij met de tijd mee en zorgen wij ervoor dat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn bij de gevelreiniging.

Vraag het ons!

Wilt u graag meer weten over onze manier van werken of over gevelreiniging? Neem dan rustig eens een kijkje op onze website of vraag het aan ons behulpzame personeel. Wij geven graag antwoord op al uw vragen over gevelreiniging.