Schoonmaakbedrijf Zuidlaren

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

De beste kwaliteit in schoonmaak!

Als het schoon moet, dan maken wij het schoon! Schoonmaakbedrijf Eclatant is de professionele en veelzijdige schoonmaakorganisatie voor Zuidlaren. Zowel particulieren als bedrijven kunnen rekenen op onze excellente schoonmaakservice. Wij werken al ruim 40 jaar in de schoonmaakbranche en onze doelstelling is in al die jaren gelijk gebleven: goed werk leveren tegen gunstige tarieven. Wilt u meer informatie over onze schoonmaakwerkzaamheden in Zuidlaren? Neem dan gerust contact met ons op.

Schoonmaakonderhoud door Eclatant

Onderhoud van uw pand gaat hand in hand met het schoonhouden ervan. Schoonmaakbedrijf Eclatant verzorgt uw schoonmaakonderhoud in Zuidlaren. U kunt ons met een gerust hart inschakelen voor onder andere:

  • Industriële reiniging
  • Vloeronderhoud
  • Gevelreiniging
  • Verwijderen van graffiti
  • Dakcoating en dakreiniging

Ook schoonmaak bij calamiteiten in Zuidlaren

Ook bij calamiteiten kunt u 24 uur per dag gebruikmaken van onze schoonmaakservice. Wij zijn in Zuidlaren binnen een uur ter plaatse in geval van brand- en roetreiniging en water- en inbraakschade. U kunt onze calamiteitendienst bereiken via: 06-29489339.

Streeploze glasbewassing en gevelreiniging

Heeft u moeite met naar buiten kijken? Met telescoop glasbewassing kunnen wij de ramen wassen van panden tot maar liefst 18 meter hoogte. Voor glasbewassing gebruiken we altijd osmose water dat van zichzelf een reinigende werking heeft en dat streeploos opdroogt. En panden die aangetast zijn door weersinvloeden, roet of vandalisme, zoals graffiti, zien er natuurlijk niet erg fraai uit. Wij kunnen dat voor u oplossen door de graffiti te verwijderen en/of de gevels van uw pand in Zuidlaren te reinigen.

Effectieve dakreiniging

Vergeet ook het dak van uw pand in Zuidlaren niet. Weersinvloeden zijn de oorzaak van mos en algen op uw dak. Met professionele dakreiniging door Eclatant is alle groene aanslag snel verwijderd en kunnen we een vuilafstotende dakcoating aanbrengen. Dakcoating is beschikbaar in diverse frisse kleuren.

Vloeronderhoud op kantoor

Ziet uw woning of bedrijfspand in Zuidlaren er aan de buitenkant uit om door een ringetje te halen? Dan kunnen wij er ook voor zorgen dat het interieur er spik en span uitziet met vloerreiniging en vloeronderhoud. Als u dit een à twee keer per jaar door ons laat verzorgen, ziet uw vloer er altijd goed uit en verlengt u ook de levensduur van de vloer.

Neem contact op

Eclatant is het schoonmaakbedrijf dat Zuidlaren op professionele wijze schoonhoudt. Wilt u meer weten, of ontvangt u graag een geheel vrijblijvende offerte voor uw schoonmaakwerkzaamheden? Vul dan het contactformulier op de website in. Of bel ons via059-7532544. Schoonmaakbedrijf Eclatant is de professionele schoonmaakorganisatie voor bedrijven en particulieren in Zuidlaren.