Schoonmaakbedrijf Zuidhorn

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Profiteer van jarenlange ervaring

Bent u op zoek naar een ervaren en vakkundig schoonmaakbedrijf dat bij u in Zuidhoorn aan de slag gaat? Dan bent u bij Eclatant aan het juiste adres! Met meer dan 40 jaar ervaring zijn wij uw partner voor het uitvoeren van allerhande schoonmaakwerkzaamheden. Van periodiek schoonmaakonderhoud tot specialistische werkzaamheden, zoals gevelreiniging of industriële reiniging. Twijfel niet om contact op te nemen voor het bespreken van de mogelijkheden in Zuidhoorn en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Werkzaamheden van schoonmaakbedrijf Eclatant

Wat schoonmaakbedrijf Eclatant voor u in Zuidhoorn kan betekenen, hangt af van uw situatie. Wij zorgen altijd voor een passende reinigingsoplossing, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technieken en beste producten. U kunt ons schoonmaakbedrijf onder andere inschakelen voor:

  • Vloeronderhoud
  • Industriële reiniging
  • Gevelreiniging
  • Graffiti verwijderen
  • Dakreiniging en dakcoating

Telescoop glasbewassing en gevelreiniging

Wanneer u schoonmaakbedrijf Eclatant inschakelt, is het niet nodig om ook een aparte glazenwasser in te huren. Wij gebruiken namelijk een speciale techniek, genaamd telescoop glasbewassing.Hiermee kunnen we ruiten, zelfs op grote hoogte tot wel 18 meter, grondig reinigen. Glasbewassing is niet de enige activiteit die wij aan de buitenkant van uw pand in Zuidhoorn uitvoeren. Heeft uw gevel groene aanslag door mos en algen, of bent u het slachtoffer van vandalisme? Dan zullen we bij u een grondige gevelreiniging uitvoeren, en/of de graffiti verwijderen.

Professionele dakreiniging en dakcoating

Door weersomstandigheden kan groene aanslag ook op uw dak voorkomen. Dit is niet gunstig voor de uitstraling van uw pand. Vandaar dat wij ook te benaderen zijn voor dakreiniging. Zo is ook uw dak (al dan niet uitgerust met zonnepanelen) in een mum van tijd weer schoon. Wanneer het dak ernstig vervuild is, en dakreiniging niet meer werkt, kan ons schoonmaakbedrijf een dakcoating voor u aanbrengen. Dakcoating is veel goedkoper dan het vervangen van de dakbedekking, beschermt tegen weersomstandigheden en is bovendien in veel verschillende kleuren te verkrijgen.

Wij verzorgen ook vloeronderhoud

Natuurlijk is schoonmaakbedrijf Eclatant niet alleen in te schakelen voor het reinigen van de buitenkant van uw pand, maar gaan wij ook bij u binnen aan de slag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan industriële reiniging van uw bedrijf, of het periodiek schoonmaakonderhoud van uw kantoor. Ook het vloeronderhoud nemen wij op ons. Wanneer u dit een à twee keer per jaar grondig door ons laat doen, ziet uw vloer er mooier uit en gaat hij ook veel langer mee.

Specialistisch schoonmaakbedrijf voor calamiteiten

Ten slotte kunt u ons als specialistisch schoonmaakbedrijf inschakelen voor reiniging na calamiteiten, zoals brand of een lekkage. Om ervoor te zorgen dat we snel bij u in Zuidhoorn aanwezig zijn, hebben wij zelfs een speciale calamiteitendienst die 24/7 beschikbaar is. Bel bij calamiteiten 06-29489339.

Neem contact met ons op

Wilt u ook de experts van ons schoonmaakbedrijf bij u in Zuidhoorn inschakelen? Neem dan eenvoudig contact op, en vraag een vrijblijvende offerte aan. U hoeft hiervoor slechts het contactformulier hier op de site in te vullen, maar u kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via 059-7532544. Maak van schoonmaakbedrijf Eclatant uw partner voor een schoon pand in Zuidhoorn!