Schoonmaakbedrijf Wolvega

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Eclatant, uw bedrijfspand in Wolvega perfect gereinigd

Wilt u een schoonmaakbedrijf in Wolvega inzetten voor de schoonmaak van uw kantoor of bedrijf? Ga voor Eclatant. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring met het schoonmaken en onderhouden van diverse bedrijfspanden. U kunt dan ook rekenen op hoogwaardig schoonmaakwerk. Wilt u ons direct in Wolvega inzetten voor de schoonmaak van uw kantoor of bedrijf? Of wenst u eerst meer informatie? Lees dan verder om meer te weten te komen over onze diensten of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Wat kan Eclatant u bieden?

Wij van Eclatant hebben als specialistisch schoonmaakbedrijf veel te bieden. Ons dienstenaanbod is zeer uitgebreid en bestaat onder andere uit:

  • Industriële reiniging
  • Vloeronderhoud
  • Gevelreiniging
  • Graffiti verwijderen
  • Dakcoating en dakreiniging

Wilt u een industriële schoonmaak in het geval van calamiteiten laten uitvoeren? Ook hiervoor kunt u ons schoonmaakbedrijf inschakelen. Onze speciale calamiteitendienst is 24/7 bereikbaar. U kunt onze calamiteitendienst bereiken middels 06-29489339. Neemt u contact op, dan zijn wij spoedig ter plaatse in Wolvega voor het uitvoeren van uw klus.

Telescoop glasbewassing

Wist u dat wij ook de glasbewassing kunnen uitvoeren van uw pand in Wolvega? Hierbij maken wij gebruik van een speciale techniek: de telescoop glasbewassing. Dit is een veilige methode waarmee wij glasbewassing tot 18 meter hoogte kunnen uitvoeren. Een ladder is hierbij niet nodig. Bij onze glasbewassing gebruiken wij altijd osmose water. Dit water heeft namelijk uit zichzelf al een reinigende werking. Niet alleen voor uw glasbewassing kunt u bij ons terecht, maar ook voor een gevelreiniging. Vuil dat door diverse weersomstandigheden aan uw gevel is gaan kleven, verwijderen wij hierbij doelgericht. Ook graffiti verwijderen is een klus die wij geregeld uitvoeren.

Dakreiniging

Heeft uw pand in Wolvega een mooie uitstraling, dan is dit een goed visitekaartje voor uw bedrijf. Kies daarom niet alleen voor glasbewassing of gevelreiniging, maar maak ook de keuze voor dakreiniging. De verschillende weersomstandigheden zorgen ervoor dat mos en algen al snel op uw daken ontstaan. De uitstraling van uw dak vermindert hierdoor.
Wij kunnen u ook een periodieke reiniging aanbieden. U heeft hiermee altijd een mooi dak en u profiteert ook nog eens van een verhoogde levensduur van het dak. Denkt u dat uw dak sterk vervuild is? Dan is er altijd nog de mogelijkheid om een dakcoating aan te brengen. Dit is een goedkopere optie dan het opnieuw laten plaatsen van dakbedekking. Ook wordt uw dak zo beter beschermd tegen diverse weersomstandigheden.

Vloeronderhoud voor uw bedrijfspand

Wenst u vloeronderhoud voor uw bedrijfspand in Wolvega? Ook dit kunnen onze professionals uitvoeren. Als u voor ons vloeronderhoud kiest, maakt u tevens de keuze voor excellente service. Wij beschikken over de expertise om uw vloeren van het juiste onderhoud te voorzien. Kies voor ons periodieke onderhoud als u uw vloeren er altijd stralend uit wil laten zien en wenst te profiteren van een duurzame vloer. Wilt u weten wat wij voor uw vloeronderhoud in Wolvega kunnen betekenen? Of wenst u informatie over onze andere diensten? Neem dan contact op met onze adviseur.

Schakel schoonmaakbedrijf Eclatant in Wolvega in

Wilt u uw kantoor of bedrijfspand in Wolvega laten reinigen door onze professionals? Neem dan vandaag nog contact op met Eclatant. U kunt contact opnemen door ons te bellen via
059-7532544. Wij zijn u dan spoedig van dienst voor al uw schoonmaakwerkzaamheden in Wolvega!