Schoonmaakbedrijf Winsum

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Ruim 40 jaar ervaring in schoonmaakonderhoud

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat grondig en professioneel bij u in Winsum te werk gaat? Dan kunt u terecht bij schoonmaakbedrijf Eclatant. Wij werken al ruim 40 jaar volgens onze doelstelling: goed werk leveren tegen lage tarieven. Hiervan kunt u in Winsum ook profiteren. Wilt u gebruik maken van de diensten van ons schoonmaakbedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en stellen bovendien een vrijblijvende offerte voor u op.

Uw schoonmaakbedrijf in Winsum

Als specialistisch schoonmaakbedrijf zijn wij inzetbaar voor vele schoonmaakwerkzaamheden, of het nu gaat om een eenmalige dienst of om periodiek schoonmaakonderhoud. We maken altijd gebruik van de nieuwste technologieën en de beste producten. Wij kunnen onder andere de volgende werkzaamheden bij u in Winsum uitvoeren:

  • Industriële reiniging
  • Vloeronderhoud
  • Gevelreiniging
  • Graffiti verwijderen
  • Dakreiniging en het aanbrengen van dakcoating

Schone ramen met telescoop glasbewassing

Heeft uw pand in Winsum vieze ramen? Dan is het niet nodig om naast ons schoonmaakbedrijf apart een glazenwasser in te schakelen. Wij maken bij het ramen wassen namelijk gebruik van een speciale, professionele techniek genaamd telescoop glasbewassing. Dit maakt veilige glasbewassing op grote hoogte mogelijk, tot wel 18 meter! Glasbewassing is echter niet de enige activiteit die we bij u buiten uitvoeren. Heeft u namelijk een vuile gevel door weersinvloeden, roet of, nog erger, vandalisme? Dan gaan we bij u in Winsum aan de slag met gevelreiniging en/of zullen we de graffiti verwijderen.

Dakreiniging of dakcoating aanbrengen

Ook het dak van uw pand kan vuil worden. Wij zijn een specialistisch schoonmaakbedrijf en beschikken over de materialen en technieken voor een grondige dakreiniging. Is uw dak ernstig vervuild, en is het niet meer schoon te krijgen door ‘gewone’ dakreiniging? Dan is het aanbrengen van dakcoating een uitstekend alternatief. Dakcoating is goedkoper dan nieuwe dakbedekking. Dakcoating is in veel kleuren te verkrijgen en beschermt het dak bovendien tegen weersomstandigheden.

Vloeronderhoud door Eclatant

Natuurlijk gaan we niet alleen aan de buitenkant van uw pand in Winsum aan de slag, maar kunt u ons tevens inschakelen voor de reiniging binnen. Denk aan het periodiek schoonmaakonderhoud van uw kantoor, of de industriële reiniging van uw bedrijfsruimte. Tevens verzorgen wij specialistisch vloeronderhoud voor elk type vloer. Laat het vloeronderhoud een à twee keer per jaar door ons regelen, en uw vloer ziet er niet alleen weer fris uit, maar hij gaat tevens jaren langer mee.

Industriële reiniging bij calamiteiten

Is uw pand vervuild door de gevolgen van calamiteiten zoals brand of wateroverlast. Geen nood! De calamiteitendienst van Eclatant is 24 uur per dag bereikbaar, en wij zijn altijd snel bij u in Winsum aanwezig. Bel ons speciale calamiteitennummer: 06-29489339.

Bel ons voor uw schoonmaakwerk

Wilt u de grondige reiniging van uw pand in Winsum overlaten aan een professioneel schoonmaakbedrijf? Dan weet u dat u terecht kunt bij Eclatant! Contact opnemen is erg eenvoudig, u hoeft enkel het contactformulier hier op de site in te vullen. U kunt ons ook bereiken door te bellen naar 059-7532544. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Schoonmaakbedrijf Eclatant gaat snel bij u in Winsum aan de slag!