Schoonmaakbedrijf Wildervank

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Uw kantoor of bedrijfspand in Wildervank perfect gereinigd

Snel een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Wildervank inzetten voor uw kantoor of bedrijfspand? Neem vandaag nog contact op met Eclatant. Met onze ruim 40 jaar aan ervaring in het schoonmaakonderhoud van bedrijfspanden, bieden wij u de beste kwaliteit. Wenst u ons direct in te schakelen voor uw kantoor of bedrijfspand in Wildervank? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of lees verder om meer te weten te komen over onze diensten.

Aanbod Eclatant

U kunt ons specialistisch schoonmaakbedrijf in Wildervank inschakelen voor een divers aantal schoonmaakwerkzaamheden. U kunt hierbij denken aan:

  • Industriële reiniging
  • Vloeronderhoud
  • Gevelreiniging
  • Graffiti verwijderen
  • Dakcoating en dakreiniging

Wenst u specifiek een schoonmaakbedrijf voor de industriële schoonmaak in het geval van calamiteiten in te schakelen? Ook dan staan wij voor u klaar. Onze speciale calamiteitendienst kunt u 24/7 bereiken. Bel 06-29489339 en wij zorgen ervoor dat wij spoedig in Wildervank aanwezig zijn.

Telescoop glasbewassing: een effectieve glasbewassing

Wanneer wij uw pand in Wildervank schoonmaken, is ook glazenwassen een veel door ons uitgevoerde klus. Wij doen dit met een speciale techniek, namelijk de telescoop glasbewassing. Deze techniek maakt een veilige glasbewassing tot op 18 meter hoogte mogelijk. Een ladder hoeft dan ook niet meer ingezet te worden. Wij gebruiken bij onze glasbewassing altijd osmose water. Dit water heeft van zichzelf al een reinigende werking.
U kunt ons niet alleen inschakelen voor uw glasbewassing, maar ook voor een grondige gevelreiniging van uw kantoor of bedrijfspand. De diverse weersomstandigheden zorgen er namelijk voor dat vuiligheid al snel aankoekt tegen uw gevel. Ook graffiti verwijderen is ons specialisme.

Daken schoonmaken

Het uiterlijk van uw pand is van wezenlijk belang. Laat daarom niet alleen een glasbewassing of gevelreiniging uitvoeren, maar kies ook voor een dakreiniging. Door de verschillende weersinvloeden zullen er al snel algen en mos op uw dak ontstaan, wat de uitstraling teniet doet. Met een periodieke dakreiniging ziet uw dak er weer stralend uit en is deze geheel vrij van groene aanslag. Heeft u een ernstig vervuild dak? Het aanbrengen van een dakcoating is dan de beste optie. Dakcoating is goedkoper dan het aanbrengen van nieuwe dakbedekking en biedt bescherming tegen diverse weersomstandigheden. U heeft hierbij de keuze uit diverse kleuren dakcoating.

Vloeronderhoud van uw pand

Wenst u ook de vloeren van uw kantoor of bedrijfspand te laten onderhouden? Met ons schoonmaakonderhoud bent u verzekerd van een stralende vloer. Onze professionals hebben alle kennis en kunde in huis om uw vloeren van het juiste onderhoud te voorzien.
Kiest u voor periodiek vloeronderhoud, dan ziet uw vloer er niet enkel stralend uit, maar gaat deze ook nog heel wat jaren mee. Wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden voor uw vloeronderhoud of andere werkzaamheden in Wildervank? Neem dan gerust contact met ons op.

Zet ons schoonmaakbedrijf in Wildervank in

Wilt u ook een stralend kantoor of bedrijfspand? En wilt u hiervoor de professionals van Eclatant inschakelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt ons bellen via:
059-7532544. Ons schoonmaakbedrijf komt dan spoedig bij u in Wildervank langs voor een eerste kennismaking!