Schoonmaakbedrijf Vlagtwedde

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Reinig uw omgeving

Woont u in Vlagtwedde en wilt u graag de gevel van uw woning eens grondig laten reinigen na vele jaren aan verval? Moeten de ramen van uw kantoor weer eens gewassen worden en wilt u eigenlijk het liefste een langdurige oplossing vinden zodat u zich hier niet meer over hoeft te bekommeren? Of wilt u gewoon wat meer weten over de verschillende manieren om vloeronderhoud te verrichten? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Eclatant schoonmaakbedrijf en wij helpen u maar al te graag bij het reinigen van uw omgeving in Vlagtwedde.

Beleef onze klantvriendelijke werkwijze

Wanneer u voor onze professionele diensten kiest, kiest u bovendien voor een zeer klantgerichte manier van werken. Wij zijn niet zomaar een bedrijf dat zich op schoonmaken richt, wij zijn er om uzo goed mogelijk te helpen met onze expertise. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dit zijn en het is dan maar goed ook dat wij zoveel blije klanten in Vlagtwedde hebben zitten. Wij zouden u graag net zo blij maken. We gaan dan eerst eens gezamenlijk om de tafel zitten en met u bespreken wat u precies van ons verlangt. Gaat het bijvoorbeeld om graffiti verwijderen? Of hebt u hele andere zaken aan u hoofd en wilt u ons alleen maar inhuren voor een zekere specialistische reiniging? Wij vertellen u ter plekke natuurlijk meer over ons aanbod en wij leggen u al uw mogelijkheden goed uit. Zo weet u zeker waar u aan toe bent in Vlagtwedde.

Glasbewassing specialist in Veendam

Één van onze specialiteiten is het bewassen van glazen in Vlagtwedde. De ruiten van uw gevel vormen een belangrijk onderdeel en het is dan ook vervelend dat ze zo snel vuil raken. Het is daarom van belang om ze goed te onderhouden zodat uw woning of kantoor een goede uitstraling blijft behouden. Wanneer u bij ons aanklopt voor glasbewassing kunt u rekenen op het reinigen van zowel glas als kozijn. Wij hebben een aantal speciale methoden om u te helpen bij het schoonhouden van uw glazen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van osmose water dat verdere schoonmaakmiddelen in Vlagtwedde overbodig maakt.

Laat ons weten van uw interesse!

Wilt u meer weten over osmose water of over onze andere diensten in Vlagtwedde? Bent u bijvoorbeeld erg benieuwd naar onze gevelreiniging? Kijk dan snel even verder op onze website en stel ons op de hoogte van uw interesse in onze diensten in Vlagtwedde.