Schoonmaakbedrijf Veendam

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Dé schoonmaakspecialist in Veendam

Welkom bij Eclatant schoonmaakbedrijf, uw vaste aanspreekpunt voor alles wat u maar wilt weten over schoonmaken in de omgeving van Veendam. Wij gebruiken onze kennis, ervaring en inzicht om u te helpen bij het verwezenlijken van uw wensen, het oplossen van uw problemen en het beantwoorden van uw vragen. Wij gaan uiterst klantgericht te werk en wij vertrouwen op onze professionele aanpak om u te kunnen garanderen dat wij keer op keer kwaliteit op maat leveren. Ook bieden wij u een zeer ruime selectie aan diensten zodat u altijd wel iets vindt waar u naar op zoek bent. Van simpele glasbewassing tot de meest ingewikkelde reinigingen in Veendam.

Van gevelreiniging en glasbewassing tot aan specialistische reiniging in Volendam

Wij zijn niet zomaar een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in professioneel schoonmaken. Wij zijn al sinds 1973 actief in Veendam. Wij hebben de meest uiteenlopende opdrachten uitgevoerd en ze allemaal met veel succes afgerond. Zo is onze expertise gestaag blijven groeien en ons vakgebied steeds verder uitgebreid. Wij helpen u vandaag de dag dan ook met een zeer ruim aanbod aan diensten. Wanneer u op zoek bent naar iets specifieks, zoals vloeronderhoud of graffiti verwijderen, dan kunt u dit eenvoudig terugvinden. Kijk ter inspiratie eerst eens naar het onderstaande lijstje van onze populairste diensten in Veendam:

  • Het reinigen van gevels
  • Het onderhouden van vloeren
  • Het bewassen van glazen
  • Het verwijderen van graffiti

Vind de juiste techniek

Het reinigen van gevels behoort tot onze specialiteiten en dat zal u direct merken wanneer u ons inschakelt voor een gevelreiniging in Veendam. Door vandalisme of gewoon door jaren aan zon, regen en wind, zal uw gevel helaas beschadigd raken. Het is dan belangrijk om bijtijds te zorgen voor reiniging en reparatie voordat een ernstig probleem zich kan ontwikkelen. Er zijn veel verschillende technieken om uw gevel in Veendam te reinigen waarover wij allemaal beschikken. Zo moet u bijvoorbeeld denken aan een spuit met hoge druk, aan het impregneren van de muren of aan borstelwerk.

Ontdek uw mogelijkheden

Wilt u graag meer weten over onze manier van werken in Veendam? Hebt u nog vragen over specialistische reiniging en wat het precies inhoudt? Kijk gerust op onze website of neem contact op en vraag het ons zelf. Ons behulpzame personeel gaat graag op uw vragen in en vertelt u over uw mogelijkheden in Veendam.