Schoonmaakbedrijf Ter Apel

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Schoonmaakonderhoud door Eclatant

Een professioneel schoonmaakbedrijf dat in uw pand in Ter Apel aan de slag gaat? Dat is schoonmaakbedrijf Eclatant! Met meer dan 40 jaar ervaring zijn wij de experts op het gebied van periodiek schoonmaakonderhoud en grotere reinigingswerkzaamheden. Wanneer u benieuwd bent wat wij voor u in Ter Apel kunnen betekenen, neemt u contact met ons op. U kunt dan ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.

Specialistisch schoonmaakbedrijf

Eclatant is een specialistisch schoonmaakbedrijf, wat betekent dat u ons in kunt schakelen voor veel verschillende schoonmaak werkzaamheden in en rondom uw kantoor of elk ander bedrijfspand. Denk hierbij onder andere aan:

Wij zijn tevens te benaderen wanneer u een schoonmaakbedrijf nodig heeft bij calamiteiten. Hiervoor hebben we een speciale calamiteitendienst die 24/7 bereikbaar is. Bel naar 06-29489339 en we zijn in een mum van tijd bij u in Ter Apel aanwezig.

Sprankelende ramen door telescoop glasbewassing

Het inschakelen van een aparte ramenwasser naast schoonmaakbedrijf Eclatant is niet nodig. Ook voor glasbewassing kunt u namelijk bij ons terecht. Wij maken voor het wassen van uw ramen gebruik van een speciale techniek genaamd telescoop glasbewassing. Dit maakt een veilige glasbewassing op grote hoogtes tot wel 18 meter mogelijk. Hier komt geen ladder bij aan te pas. Voor het schoonmaken van de ramen gebruiken we osmose water. Dit water heeft van zichzelf al een reinigende werking.

Dakreiniging en dakcoating

Als schoonmaakbedrijf kunnen wij ook andere werkzaamheden uitvoeren aan de buitenkant van uw pand in Ter Apel. Zo kunt u ons inschakelen voor een grondige gevelreiniging (inclusief graffiti verwijderen) of dakreiniging. De gevel en het dak worden namelijk blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf. Hierdoor ontstaat er veel vuil zoals mos en algen. Bij een gevel- of dakreiniging wordt groene aanslag verwijderd. Is uw dak zeer ernstig vervuild? Dan kunt u ook kiezen voor het aanbrengen van een dakcoating. Dit is minder prijzig dan het vervangen van uw dakbedekking en beschermt uw dak bovendien tegen extreme weersomstandigheden. Dakcoating is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar.

Periodiek schoonmaakonderhoud

Natuurlijk zijn we bij schoonmaakbedrijf Eclatant niet alleen beschikbaar voor het reinigen van de buitenkant van uw bedrijf, maar kunt u ons tevens inschakelen voor periodiek schoonmaakonderhoud in uw kantoor of ander bedrijfspand in Ter Apel. Denk hierbij ook aan vloeronderhoud. Periodiek vloeronderhoud zorgt er niet alleen voor dat uw vloeren er weer mooi uitzien, maar ze gaan zo ook veel langer mee!

Vrijblijvend contact opnemen

Wanneer u de professionals van schoonmaakbedrijf Eclatant in wilt zetten voor uw bedrijfspand in Ter Apel, neemt u eenvoudig contact met ons op. Dat doet u door het contactformulier hier op de site in te vullen, of door te bellen met 059-7532544. Wij stellen een geheel vrijblijvende offerte op, en gaan graag als schoonmaakbedrijf aan de slag in uw pand in Ter Apel!