Schoonmaakbedrijf Stadskanaal

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Glasbewassing? Gevelreiniging of specialistische reiniging in Stadskanaal?

Woont u in de buurt van Stadskanaal en bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat u kan helpen bij het wassen van de glazen op 8 meter hoog? Zou u graag eens uw gevel grondig laten reinigen door vakmensen die verstand van zaken hebben? Of wilt u gewoon wat informatie inwinnen over hoe u graffiti verwijderen moet? In al deze gevallen kunt u bij ons aankloppen. Wij zijn Eclatant schoonmaakbedrijf en wij zijn uw vaste specialist voor alles op het gebied van schoonmaken in de omgeving van Stadskanaal. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek uw mogelijkheden.

Wij hebben inmiddels vele diensten die wij u kunnen aanbieden. Wij zijn al sinds 1973 actief in Stadskanaal en hebben door de jaren heen dan ook al de meest uiteenlopende projecten meegemaakt op de meest verschillende vakgebieden. Dit alles heeft ertoe geleid dat wij vandaag de dag een zeer ruime selectie aan diensten voor u in de aanbieding hebben. Natuurlijk kunnen wij u nog altijd helpen bij simpele glasbewassing, maar wij leveren tegenwoordig ook allerlei andere en ingewikkeldere diensten. Vraag ons maar eens naar specialistische reiniging en u zult versteld staan van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Ons volledige aanbod aan diensten en technieken kan wellicht een wat overweldigend zijn, maar bekijk het onderstaande lijstje eens om inspiratie op te doen voor wat u precies van ons verlangt. Hieronder staan namelijk onze populairste diensten in Stadskanaal en omstreken:

  • Bewassen van glazen
  • Onderhouden van vloeren
  • Verwijderen van graffiti
  • Reinigen van gevels

Ook voor vloeronderhoud

Wij zijn onder meer uw specialist in het verzorgen van vloeronderhoud. Dit is belangrijker dan u wellicht zou denken. Vloeren worden aangelegd van verschillende materialen en volgens verschillende methoden. Allemaal vereisen ze een andere manier van onderhoud. Maar dankzij de juiste manier en regelmatig speciaal onderhoud, kunt u de levensduur van uw vloeren in Stadskanaal makkelijk verlengen. Wij hebben de juiste technieken in huis om u te helpen bij het onderhouden van al uw vloeren van bijvoorbeeld linoleum en natuursteen. Maar ook tapijten in Stadskanaal nemen wij met plezier onder handen. Die hardnekkige vlek is binnenkort weg!

Vraag het ons!

Wilt u meer weten over onze manier van werken in Stadskanaal? Kijk gerust even verder op onze website en lees alles over onze gevelreiniging, of neem direct even contact op met ons behulpzame personeel en vraag hen alles at u wilt weten over ons werk in Stadskanaal. Dat kan via het telefoonnummer 0597-532544.