Schoonmaakbedrijf Sneek

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Uw kantoor of bedrijfspand in Sneek perfect gereinigd

Wenst u in Sneek een schoonmaakbedrijf in te zetten voor uw kantoor of bedrijfspand? Eclatant is uw ervaren professional. Met onze ruim 40 jaar ervaring in het schoonmaken en onderhouden van bedrijfspanden, kunt u rekenen op hoogwaardige kwaliteit voor uw schoonmaakonderhoud. Wilt u ons direct inzetten voor uw bedrijf in Sneek? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of lees meer over wat Eclatant u te bieden heeft.

Onze schoonmaakdiensten

U kunt ons specialistisch schoonmaakbedrijf in Sneek inzetten voor de meest uiteenlopende diensten. Ons aanbod bestaat onder andere uit:

  • Industriële reiniging
  • Vloeronderhoud
  • Gevelreiniging
  • Graffiti verwijderen
  • Dakcoating en dakreiniging

Wenst u een industriële schoonmaak door ons schoonmaakbedrijf in het geval van calamiteiten? Ook dit kunnen wij u aanbieden middels onze speciale calamiteitendienst welke 24/7 bereikbaar is. Voor onze calamiteitendienst belt u naar 06-29489339. Wij zijn dan snel ter plaatse in Sneek om u te hulp te schieten.

Telescoop glasbewassing

Bij de schoonmaak van uw pand in Sneek, kunnen wij ook uw glasbewassing verzorgen. Hierbij maken wij gebruik van de techniek van telescoop glasbewassing. Deze techniek maakt het mogelijk om tot 18 meter hoogte een veilige glasbewassing uit te voeren. Een ladder hoeft dan niet meer toegepast te worden. Wij maken bij onze glasbewassing gebruik van osmose water. Dit heeft uit zichzelf een reinigende werking. U kunt bij ons terecht voor uw glasbewassing, maar wist u ook dat wij tevens de gevelreiniging van uw kantoor of bedrijf kunnen uitvoeren? Zo verwijderen wij het vuil dat door diverse weersomstandigheden is ontstaan zorgvuldig en snel. Ook graffiti verwijderen behoort tot onze diensten.

Schoonmaken van het dak

De uitstraling van uw pand is tevens het visitekaartje van uw organisatie. Maak daarom niet alleen de keuze voor een glasbewassing of gevelreiniging, maar schakel ons ook in voor uw dakreiniging. Door diverse weersomstandigheden zullen algen en mos al snel op uw dak groeien. Dit vermindert de uitstraling van uw pand. Een periodieke dakreiniging zorgt ervoor dat uw daken er niet alleen stralend uit blijven zien, maar ook nog eens langer meegaan. Heeft u een ernstig vervuild dak? Een dakcoating is dan de ideale oplossing. Dit is een goedkopere optie dan nieuwe dakbedekking plaatsen. Tevens beschermd de dakcoating tegen diverse weersomstandigheden. U kunt de dakcoating in diverse kleuren laten toepassen.

Ook voor uw vloeronderhoud

Wenst u vloeronderhoud voor uw kantoor of bedrijfspand? Ook dan staan onze professionals voor u klaar. Met ons vloeronderhoud kunt u altijd rekenen op een prachtige vloer, omdat onze experts over de juiste kennis en kunde beschikken om uw vloer te laten stralen. Kiest u voor ons periodieke onderhoud, dan profiteert u straks zowel van een mooie als een duurzame vloer. Wilt u weten wat wij voor uw vloeronderhoud kunnen betekenen of wenst u informatie over onze andere werkzaamheden in Sneek? Neem dan contact met ons op.

Zet ons schoonmaakbedrijf in Sneek in

Wilt u uw kantoor of bedrijfspand in Sneek perfect laten reinigen? Schakel dan ons schoonmaakbedrijf in. Neem vandaag nog contact met ons op door ons te bellen met
059-7532544. Ons schoonmaakbedrijf is u in Sneek graag van dienst bij uw schoonmaakonderhoud.