Schoonmaakbedrijf Sappemeer

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Periodiek schoonmaakonderhoud in Sappemeer

Kunt u in Sappemeer de hulp gebruiken van een schoonmaakbedrijf? De experts van Eclatant komen graag bij u langs. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met periodiek schoonmaakonderhoud en grote schoonmaakwerkzaamheden in veel soorten panden. Wij zijn dus altijd het aangewezen bedrijf voor de schoonmaak van uw kantoor of bedrijfspand. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden in de omgeving van Sappemeer? Twijfel niet om contact op te nemen. We stellen dan ook graag een geheel vrijblijvende offerte voor u op.

Specialistisch schoonmaakbedrijf

Wanneer u de schoonmaakspecialisten van Eclatant inschakelt, kunt u altijd rekenen op de beste service. Als specialistisch schoonmaakbedrijf gebruiken we altijd de nieuwste technieken en meest moderne machines voor het schoonmaakonderhoud van uw pand. Zo kunt u ons in Sappemeer onder andere inschakelen voor:

  • Industriële reiniging
  • Vloeronderhoud
  • Gevelreiniging
  • Graffiti verwijderen
  • Dakcoating en dakreiniging

Bereikbaarheid bij calamiteiten

Ook in het geval van calamiteiten kunt u ons schoonmaakbedrijf inschakelen voor een Industriële reiniging. Onze speciale calamiteitendienst is 24/7 beschikbaar via het nummer 06-29489339. Dit nummer belt u bijvoorbeeld wanneer er sprake is van vervuiling door brand of wateroverlast.

Stralend resultaat door glasbewassing

Maakt u een afspraak met ons schoonmaakbedrijf? Dan hoeft u daarnaast niet apart een glazenwasser in te huren. Wij verzorgen namelijk ook de glasbewassing. Dit doen wij met een speciale techniek, genaamd telescoop glasbewassing. Het is een veilige manier van ramen wassen op grote hoogte, tot wel 18 meter. Voor de glasbewassing gebruiken we osmose water, wat uit zichzelf een reinigende werking heeft waardoor geen chemische schoonmaakmiddelen nodig zijn.

Professionele dakreiniging

Groene aanslag, zoals mos en algen, kan zich voordoen tegen uw gevel of op het dak. Het wordt veroorzaakt door weersomstandigheden, en geeft uw pand een onverzorgde uitstraling. Wij passen effectieve technieken voor dakreiniging toe om de aanslag van uw dak te verwijderen. Gaat het om hardnekkige viezigheid op uw dak? Dan kan in plaats van ‘gewone’ dakreiniging ook een dakcoating aangebracht worden. Dit is een stuk goedkoper dan het vervangen van de dakbedekking. Bovendien is dakcoating in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook voor gevelreiniging neemt u contact met ons op, of het nu gaat om het verwijderen van aanslag door een natuurlijke oorzaak, of door vandalisme. U kunt ons namelijk ook inschakelen om graffiti te verwijderen.

Onderhoud binnen en buiten

Ten slotte gaan wij ook binnen in uw pand in Sappemeer aan de slag. Denk hierbij aan het periodiek schoonmaakonderhoud van bijvoorbeeld uw kantoor, of het vloeronderhoud. Door uw vloer een a twee keer per jaar eens goed te laten reiniging, krijgt deze niet alleen een veel mooiere uitstraling, maar gaat de vloer ook nog eens veel langer meer.

Neem contact met ons op

Wilt u ons schoonmaakbedrijf inschakelen in Sappemeer? Neem dan contact met ons op! Dat doet u eenvoudig door hier op de site het contactformulier in te vullen, of door te bellen naar 059-7532544. Wij van schoonmaakbedrijf Eclatant gaan graag bij u in Sappemeer aan de slag!