Schoonmaakbedrijf Roden

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Ruim 40 jaar topkwaliteit schoonmaakwerk

Voor grondig en professioneel schoonmaakwerk in Roden belt u natuurlijk Schoonmaakbedrijf Eclatant. Eclatant is het schoonmaakbedrijf dat al ruim 40 jaar werkt volgens dezelfde doelstelling. En die doelstelling luidt: Goed werk leveren tegen gunstige tarieven. Dat is natuurlijk ook de reden waarom vele bedrijven en particulieren in Roden graag gebruikmaken van de professionele kwaliteit van Eclatant. Wilt u daar meer van weten? Bel ons gerust voor uw schoonmaakwerkzaamheden in Roden.Wij helpen u graag!

Schoonmaakonderhoud door Eclatant

U kunt ons inschakelen voor de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden. Wij kunnen eenmalig van dienst zijn, maar wij kunnen ook periodiek bij u komen schoonmaken. Voor periodieke schoonmaak hoeven we maar eenmalig een afspraak te maken. Wij komen dan aansluitend op de afgesproken tijden naar u toe om ervoor zorgen dat uw woning of kantoorpand in Roden er weer tiptop bijstaat. De volgende schoonmaakwerkzaamheden kunnen wij onder andere voor u uitvoeren:

  • Glasbewassing
  • Industrieel reinigen
  • Vloeronderhoud
  • Gevel reinigen
  • Graffiti verwijderen
  • Dakreiniging en aanbrengen van dakcoating

Telescoop glasbewassing en gevelreiniging

Vieze ruiten? Onze glazenwassers kunnen tot op grote hoogte voor u reiken. Dat doen zij met ons telescoop glasbewassingssysteem, waarmee we tot 18 meter hoogte kunnen komen. Dankzij dit systeem hoeven onze glazenwassers niet op een hoge ladder te staan. Dat is wel zo veilig. Bovendien belanden met dit systeem geen reinigingsmiddelen in het afvalwater. Ons telescoop systeem is geschikt voor onder andere het reinigen van gevelglas, kozijnen, lichtbakken, boeidelen, gevelbeplating, zonwering etc. Net als uw ruiten, is de gevel van uw pand in Roden wellicht ook vuil geworden door weersinvloeden of roet. Of erger nog: graffiti. Wij kunnen alles op uw gevel professioneel verwijderen met onze specialistische gevelreiniging service.

Dakreiniging en dakcoating

Groene aanslag, zoals mos en algen, kan zich ook op het dak van uw woning of kantoor nestelen. Dat moet u niet te lang laten ophopen. Waterafvoerkanalen kunnen hierdoor verstoppen, en dat kan leiden tot lekkages. De professionele schoonmakers van Eclatant verwijderen groene aanslag snel voor u. Bovendien kunt u hen daarna een vuilafstotende dakcoating op uw dak laten aanbrengen.

Onderhoud van uw vloer in Roden

Ook op het gebied van vloerreiniging kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Besteed bijvoorbeeld uw vloeronderhoud een à twee keer per jaar aan ons uit en uw vloer ziet er altijd onberispelijk en fris uit. Met periodiek vloeronderhoud gaat uw vloer ook zeker langer mee.

Schoonmaakservice ook bij calamiteiten

Calamiteit? Zit u met de gevolgen van een brand of van wateroverlast? U kunt dan 24 uur per dag onze calamiteitendienst bellen. In Roden zijn wij altijd binnen een uur op uw locatie. Ons speciale calamiteitennummer is: 06-29489339.

Contact opnemen met Eclatant

Schoonmaakbedrijf nodig in Roden? Met schoonmaakbedrijf Eclatant zit u gegarandeerd god. Wilt u meer weten, of ontvangt u graag een geheel vrijblijvende offerte voor uw schoonmaakwerkzaamheden? Vul dan het contactformulier op de website in. Of bel ons via 059-7532544. Schoonmaakbedrijf Eclatant is de schoonmaakorganisatie voor bedrijven en particulieren in Roden.