Schoonmaakbedrijf Oude Pekela

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Schoonmaakbedrijf met jarenlange ervaring

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf met jarenlange ervaring dat bij uw pand in Oude Pekela aan de slag gaat? Neem dan contact op met de experts van Eclatant! Met ruim 40 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf weten wij hoe we met elk type pand aan de slag moeten gaan. Of het nu gaat om periodiek schoonmaakonderhoud van uw kantoor, of specialistische schoonmaakwerkzaamheden als dakreiniging of industriële reiniging. Wij zijn uw partner in Oude Pekela! Neem gerust contact met ons op en laat ons voor u een geheel vrijblijvende offerte opstellen.

Onze werkwijze voor goede schoonmaak

De werkzaamheden die schoonmaakbedrijf Eclatant uit zal voeren bij u in Oude Pekela hangt af van uw situatie. Wij zorgen altijd voor een passende reinigingsoplossing. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste technieken en de beste schoonmaakproducten. Zo kunt u ons schoonmaakbedrijf bijvoorbeeld inschakelen voor:

  • Vloeronderhoud
  • Industriële reiniging
  • Gevelreiniging
  • Graffiti verwijderen
  • Dakreiniging en dakcoating

Telescooptechniek voor glasbewassing

Schakelt u schoonmaakbedrijf Eclatant in, dan heeft u geen aparte glazenwasser meer nodig. Wij gebruiken namelijk een speciale techniek: telescoop glasbewassing. Hiermee kunnen we zelfs op grote hoogte, tot wel 18 meter hoog, de ramen wassen. Het is een zeer veilig alternatief voor het gebruiken van een ladder. Glasbewassing is echter niet de enige activiteit die wij aan de buitenkant van uw pand in Oude Pekela kunnen uitvoeren. Wanneer de gevel van uw pand er niet meer representatief uitziet, bijvoorbeeld door weersomstandigheden of vandalisme, kunnen we bij u een gevelreiniging uitvoeren en/of graffiti verwijderen.

Dakreiniging verzorgen of dakcoating aanbrengen

Weersomstandigheden kunnen uw dak aantasten. Dit is niet gunstig voor de uitstraling van uw pand. Laat daarom ook de dakreiniging aan ons over. Wij maken uw dak (al dan niet uitgerust met zonnepanelen) in een mum van tijd vakkundig schoon. Het kan echter zo zijn dat uw dak ernstig vervuild is en dat dakreiniging geen effect meer heeft. Laat dan door ons schoonmaakbedrijf een dakcoating aanbrengen. Deze dakcoating beschermt niet alleen tegen alle weersomstandigheden, maar is bovendien in veel verschillende kleuren verkrijgbaar.

Vloeronderhoud door Eclatant

Natuurlijk kunt u schoonmaakbedrijf Eclatant ook inschakelen voor het reinigen van de binnenkant van uw pand. Denk bijvoorbeeld aan het periodieke schoonmaakonderhoud van uw kantoor, of de industriële reiniging van uw bedrijf. Ook het vloeronderhoud kunt u aan ons overlaten. Laat u dit een à twee keer per jaar goed doen, dan ziet de vloer er niet alleen mooier uit, maar gaat hij ook jaren langer mee.

Industriële reiniging bij calamiteiten

Ten slotte zijn wij als specialistisch schoonmaakbedrijf in te schakelen voor industriële reiniging bij calamiteiten. Denk hierbij aan brand of een lekkage. Wij zijn snel bij u in Oude Pekela aanwezig. We hebben zelfs een speciale calamiteitendienst waarop wij 24/7 bereikbaar zijn. U kunt bij calamiteiten bellen naar 06-29489339.

Contact met Eclatant

Schakel in Oude Pekela ook de experts in van schoonmaakbedrijf Eclatant. Neem contact op, en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. U hoeft enkel hier op de site het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken via 059-7532544. Schoonmaakbedrijf Eclatant is uw partner voor de reiniging van uw pand in Oude Pekela!