Schoonmaakbedrijf Oosterwolde

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Periodiek schoonmaakonderhoud of specialistische werkzaamheden

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw pand in Oosterwolde? Dan kunt u terecht bij Eclatant! Met meer dan 40 jaar ervaring in het schoonmaakonderhoud van verschillende panden, weten wij precies welke methodes het meest effectief zijn. Of het nu gaat om periodiek schoonmaakonderhoud of grote klussen zoals dakreiniging of graffiti verwijderen. Wilt u meer weten over schoonmaakbedrijf Eclatant en onze werkzaamheden in Oosterwolde? Neem dan contact op, en vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Het schoonmaakbedrijf in Oosterwolde

Als specialistisch schoonmaakbedrijf kunt u ons inschakelen voor een groot aantal werkzaamheden aan uw pand in Oosterwolde. Wij gaan dan altijd aan de slag met de nieuwste technieken en beste producten. Denk bij onze werkzaamheden onder andere aan:

  • Gevelreiniging
  • Graffiti verwijderen
  • Dakreiniging en het aanbrengen van dakcoating
  • Industriële reiniging
  • Vloeronderhoud

Ramen wassen met telescoop glasbewassing

Een van onze effectieve technieken is het ramen wassen door middel van telescoop glasbewassing. Deze techniek maakt glasbewassing op grote hoogte mogelijk, tot wel 18 meter. Daar komt geen ladder bij aan te pas, wat betekent dat het een veel veiligere methode is. Tevens maken we gebruik van osmose water, dat van zichzelf een reinigende werking heeft en we dus geen gebruik hoeven te maken van chemische reinigingsmiddelen. Dit maakt onze manier van glasbewassing milieuvriendelijk.

Gevel of dak reinigen

Glasbewassing is niet onze enige werkzaamheid aan de buitenkant van uw pand in Oosterwolde. Wij gaan ook aan de slag met gevelreiniging of dakreiniging. Door de weersomstandigheden kan er namelijk viezigheid ontstaan op uw gevel of dak. Bovendien kunt u het slachtoffer geworden zijn van vandalisme. Bij een grondige gevelreiniging zullen wij dan ook de eventuele graffiti verwijderen. In sommige gevallen, wanneer het gaat om ernstige vervuiling, is ‘gewone’ dakreiniging niet genoeg. In dit soort gevallen brengen wij tevens een dakcoating aan. Dakcoating is goedkoper dan het vervangen van de dakbedekking, het beschermt het dak tegen weersomstandigheden en is bovendien in heel veel verschillende kleuren te verkrijgen. Natuurlijk is het tevens mogelijk om bij een dakreiniging de zonnepanelen schoon te maken.

Vloeronderhoud door specialisten

Naast de buitenkant van uw pand in Oosterwolde gaan we ook aan de slag in uw pand. Zo kunt u ons bijvoorbeeld inschakelen voor het periodiek schoonmaakonderhoud van uw kantoor. Ook raden we aan om een à twee keer per jaar vloeronderhoud door ons te laten verrichten. Als specialistisch schoonmaakbedrijf weten we precies hoe wij het reinigen van uw type vloer aan moeten pakken. Hierdoor wordt deze niet alleen een stuk mooier, maar wordt de levensduur tevens verhoogd.

Industriële reiniging bij calamiteiten

Bij Eclatant snappen we dat een ongeluk in een klein hoekje zit, en dat calamiteiten zoals brand of wateroverlast grote gevolgen voor u en uw bedrijf kunnen hebben. Over de schoonmaak hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken. Door onze speciale calamiteitendienst zijn we snel bij u in Oosterwolde aanwezig voor een vakkundige, industriële reiniging. Op ons calamiteitennummer zijn wij 24/7 bereikbaar: 06-29489339.

Contact opnemen

Wilt u het reinigen van uw pand in Oosterwolde overlaten aan de vakmensen van een professioneel schoonmaakbedrijf? Neem dan contact op met Eclatant! Wij stellen tevens een vrijblijvende offerte voor u op. We zijn te bereiken door hier op de site het contactformulier in te vullen, of door te bellen naar 059-7532544. Plan een afspraak in voor het bezoek van schoonmaakbedrijf Eclatant aan uw pand in Oosterwolde.