Schoonmaabedrijf Musselkanaal

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Al 40 jaar expert in schoonmaakonderhoud

Bent u voor uw pand in Musselkanaal op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat topkwaliteit schoonmaakwerk levert? Dan kiest u voor de service van Eclatant. Al ruim 40 jaar gaan wij met het schoonmaakonderhoud van verschillende soorten panden in de omgeving van Musselkanaal aan de slag. In de loop van de tijd hebben we veel ervaring opgedaan, en weten we alles over de beste en meeste effectieve schoonmaakmethodes. Bel ons gerust wanneer u een schoonmaakbedrijf in Musselkanaal nodig heeft. Wij stellen een vrijblijvende offerte voor u op.

Het schoonmaakbedrijf voor Musselkanaal

Als specialistisch schoonmaakbedrijf voeren wij in Musselkanaal de meest uiteenlopende werkzaamheden uit. Hierbij gebruiken we altijd de nieuwste technieken en de beste producten. U kunt voor uw pand in Musselkanaal onder andere bij ons terecht voor:

  • Industriële reiniging
  • Gevelreiniging
  • Graffiti verwijderen
  • Vloeronderhoud
  • Dakreiniging en het aanbrengen van een dakcoating

Telescoop glasbewassing

Door onze speciale techniek, genaamd telescoop glasbewassing, hebben we de mogelijkheid om uw ramen op grote hoogte, tot wel 18 meter, veilig te wassen. Bovendien gebeurt de glasbewassing door ons schoonmaakbedrijf altijd op een milieuvriendelijke manier. Wij maken namelijk gebruik van osmose water, wat uit zichzelf al reinigend is en er dus geen chemische middelen gebruikt hoeven te worden.

Ook voor gevelreiniging en graffiti verwijderen

Heeft uw pand een vuile gevel? Dat kan komen doordat het blootgesteld wordt aan alle weersomstandigheden. Ook kan het zo zijn dat u het doelwit bent geweest van vandalisme. U kunt ons dan ook inschakelen voor een grondige gevelreiniging, inclusief de graffiti verwijderen.

Vakkundige dakreiniging

Natuurlijk is het niet alleen de gevel van uw pand in Musselkanaal dat aangetast wordt door weersomstandigheden. Ook op het dak kan groene aanslag ontstaan door algen en mos. Wanneer dit zich lang ophoopt kan het leiden tot verstoppingen van de waterafvoerkanalen. Ons schoonmaakbedrijf zorgt daarom voor een grondige dakreiniging. Is het dak te ernstig vervuild en heeft de dakreiniging geen effect meer? Dan laat u door ons een dakcoating aanbrengen. Deze dakcoating zorgt er tevens voor dat uw dak beschermd wordt tegen de weersomstandigheden, en is bovendien in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Een dakcoating is ook nog eens een stuk goedkoper dan het vervangen van de dakbedekking.

Vloeronderhoud door de expert

Natuurlijk gaan we niet alleen aan de slag aan de buitenkant van uw pand in Musselkanaal. U zet ons ook in voor werkzaamheden binnen, zoals periodiek schoonmaakonderhoud op kantoor of voor vloeronderhoud. Aangezien wij een specialistisch schoonmaakbedrijf zijn, hebben we voor het vloeronderhoud van elk type vloer een effectieve aanpak. Door het vloeronderhoud door ons bij te laten houden heeft u, naast het feit dat de vloer er veel mooier uitziet, ook het voordeel dat de levensduur van de vloer langer wordt.

Industriële reiniging bij calamiteiten

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Heeft u te maken met de gevolgen van bijvoorbeeld een brand of wateroverlast? Dan schakelt u onze calamiteitendienst in. Deze is 24 uur per dag te bereiken. Wij zijn snel bij u in Musselkanaal ter plaatse. Bij calamiteiten belt u ons speciale nummer: 06-29489339.

Eenvoudig contact opnemen

Wanneer u de hulp van een schoonmaakbedrijf in Musselkanaal nodig heeft, belt u dus de specialisten van Eclatant! U benadert ons via het online contactformulier hier op de site, of door te bellen naar 059-7532544. Schoonmaakbedrijf Eclatant is uw partner voor de reiniging van uw pand in Musselkanaal!