Schoonmaakbedrijf Meppel

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Profiteer van onze jarenlange ervaring

Bent u op zoek naar een vakkundig schoonmaakbedrijf voor uw woning of kantoor in Meppel? Dan kiest u voor de ervaren professionals van Eclatant. Wij zijn al ruim 40 jaar specialist in schoonmaakonderhoud van de meest uiteenlopende panden in de omgeving van Meppel. Met onze ruime kennis en ervaring kunnen wij u helpen met de beste en meest effectieve schoonmaakmethodes. Neem gerust contact met ons op als u de services van ons schoonmaakbedrijf Eclatant in Meppel wilt inzetten. Wij stellen dan een geheel vrijblijvende offerte voor u op.

Schoonmaakonderhoud voor uw pand in Meppel

Als specialistisch schoonmaakbedrijf in Meppel kunnen wij de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden bij u uitvoeren. Dat doen we met behulp van de nieuwste technieken en de beste schoonmaakproducten. Wij kunnen wij onder andere voor u doen?

  • Industriële reiniging
  • Gevelreiniging
  • Graffiti verwijderen
  • Vloeronderhoud
  • Dakreiniging en het aanbrengen van dakcoating

Streeploos resultaat met telescoop glasbewassing

Voor glasbewassing in Meppel gebruiken wij een speciale techniek: telescoop glasbewassing. Met deze techniek kunnen wij op een veilige manier tot op grote hoogte streeploos uw ramen wassen. Met telescoop glasbewassing kunnen we reiken tot wel 18 meter, zonder dat daarbij een een ladder aan te pas komt. Ook is deze manier van glasbewassing milieuvriendelijk, omdat we gebruik maken van osmose water en geen chemische reinigingsmiddelen.

Ook voor dak- en gevelreiniging

Naast de ramen van uw pand in Meppel, is ook zo nu en dan de reiniging van het dak en de gevels noodzakelijk. Voor gevelreiniging kunt u ons ook inschakelen wanneer u het slachtoffer geworden bent van vandalisme door onder andere graffiti. Graffiti verwijderen kunt u gewoon aan ons overlaten. Ook groene aanslag op uw dak is snel verleden tijd als het aan ons ligt. Wel kan het zijn dat ‘gewone’ dakreiniging alleen niet voldoende is bij ernstig vervuiling op uw dak. In dat geval adviseren wij u het aanbrengen van een dakcoating. Deze dakcoating is voordeliger dan het vervangen van uw dakbedekking. Dakcoating beschermt uw dak in Meppel tegen alle weersomstandigheden.

Schoonmaakonderhoud binnen en buiten

Als schoonmaakbedrijf kunnen wij uw woning of kantoor in Meppel niet alleen aan de buitenkant aanpakken. Ook binnen maken we alles grondig schoon. Schakel ons bijvoorbeeld in voor het periodiek schoonmaakonderhoud van uw kantoor of uw vloer. Als specialistisch schoonmaakbedrijf weten we precies wat er nodig is voor grondig vloeronderhoud van elk type vloer. Dankzij ons vloeronderhoud ziet uw vloer er niet alleen stralender uit, maar wordt ook de levensduur aanzienlijk verlengt.

Industriële reiniging bij calamiteiten in Meppel

Een ongeluk is snel gebeurd. Heeft u te maken gehad met brand of wateroverlast? Dat is vervelend. Over het schoonmaakwerk hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken. Daarvoor kunt u Eclatant inschakelen. Wij hebben een speciale calamiteitendienst in Meppel die 24/7 beschikbaar is. Bel hiervoor 06-29489339.

Contact met Eclatant

Heeft u de hulp van een schoonmaakbedrijf nodig in Meppel? Neem dan contact op met de specialisten van Eclatant. Wij stellen graag een geheel vrijblijvende offerte voor u op. U kunt ons bereiken door hier op de site het contactformulier in te vullen, of door te bellen naar 059-7532544. Maak schoonmaakbedrijf Eclatant uw partner voor het reinigen van uw woning of kantoor in Meppel!