Schoonmaakbedrijf Marum

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Al 40 jaar de beste!

Wanneer u een specialistisch schoonmaakbedrijf in wilt schakelen voor uw pand in Marum, neemt u contact op met de experts van Eclatant. Wij hebben al ruim 40 jaar ervaring met schoonmaakonderhoud van verschillende panden in de regio Marum. In die jaren hebben wij heel wat kennis opgedaan, en weten we alles over de meest effectieve schoonmaakmethodes. Bel ons, en maak een afspraak om de mogelijkheden voor uw pand in Marum te bespreken. Wij stellen ook graag een geheel vrijblijvende offerte voor u op.

Specialistisch schoonmaakonderhoud

Als specialistisch schoonmaakbedrijf hebben wij veel ervaring in de meest uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van schoonmaakonderhoud. We gebruiken altijd de nieuwste technieken en beste schoonmaakproducten, waarmee we effectief en vakkundig werk leven. In uw pand in Marum kunnen wij onder andere aan de slag gaan met:

  • Industriële reiniging
  • Gevelreiniging
  • Graffiti verwijderen
  • Vloeronderhoud
  • Dakreiniging en het aanbrengen van dakcoating

Voor gevelreiniging, glasbewassing en dakreiniging

Het is natuurlijk belangrijk dat uw bedrijfspand er representatief uitziet. Is het smerig? Dan geeft dit een negatieve indruk aan voorbijgangers en klanten. Laat het uiterlijk van uw pand dus over aan de professionals van schoonmaakbedrijf Eclatant. Is uw gevel vuil, of bent u het doelwit geworden van vandalisme? Dan regelen wij de gevelreiniging en zullen we eventuele graffiti verwijderen. Voor uw ramen gebruiken we een speciale techniek, genaamd telescoop glasbewassing, die veilige glasbewassing op grote hoogte mogelijk maakt. Ook uw dak kan door bijvoorbeeld weersomstandigheden een groene aanslag gekregen hebben. Daarom levert schoonmaakbedrijf Eclatant ook dakreiniging. Is het dak ernstig vervuild en is ‘gewone’ dakreiniging niet mogelijk? Laat op uw dak in Marum dan door ons een dakcoating aanbrengen. Dakcoating beschermt tevens tegen de weersomstandigheden.

Ook binnen aan de slag

Natuurlijk verzorgen we niet alleen werkzaamheden aan de buitenkant van uw pand in Marum, maar gaan we ook binnen aan de slag. Zo kunt u bijvoorbeeld het periodiek schoonmaakonderhoud van uw kantoor aan ons overlaten. Ook voor industriële reiniging kunt u bij ons terecht. Wij raden u tevens aan om het vloeronderhoud een à twee keer per jaar aan ons over te laten. Niet alleen zal uw vloer er dan een stuk mooier uitzien, maar u verlengt hiermee ook nog eens de levensduur van uw vloer.

Industriële reiniging bij calamiteiten

Ten slotte staat Eclatant u als specialistisch schoonmaakbedrijf ook bij in het geval van calamiteiten. Heeft u bijvoorbeeld te maken met de gevolgen van een brand of wateroverlast? Dan belt u met onze calamiteitendienst. Deze is 24/7 te bereiken via het speciale nummer: 06-29489339. Wij zijn dan snel bij u in Marum aanwezig.

Contact opnemen

Wanneer u de hulp van een schoonmaakbedrijf in Marum nodig heeft, neemt u contact op met de specialisten van Eclatant! Dit doet u door het contactformulier hier op de site in te vullen, of te bellen naar 059-7532544. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en stellen tevens een geheel vrijblijvende offerte voor u op. Maak van schoonmaakbedrijf Eclatant uw partner voor de reiniging van uw pand in Marum!