Schoonmaakbedrijf Lemmer

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Specialistisch schoonmaakbedrijf in Lemmer

Wilt u de hulp inschakelen van een specialistisch schoonmaakbedrijf voor uw pand in Lemmer? Neem dan contact op met de experts van Eclatant! Met meer dan 40 jaar ervaring weten wij voor elke klus precies welke methodes het best geschikt zijn. Van periodiek schoonmaakonderhoud tot grote klussen als dakreiniging of graffiti verwijderen, u kunt bij ons terecht! Voor de mogelijkheden in Lemmer en een vrijblijvende offerte neemt u contact met ons op.

Voor al uw schoonmaakonderhoud

Als specialistisch schoonmaakbedrijf kunnen wij in uw pand in Lemmer aan de slag gaan met heel veel verschillende werkzaamheden, zoals:

  • Industriële reiniging
  • Vloeronderhoud
  • Gevelreiniging
  • Graffiti verwijderen
  • Dakcoating en dakreiniging

Ook bij calamiteiten kunt u ons inschakelen. Via onze calamiteitenservice zijn we 24/7 bereikbaar voor een industriële reiniging. Wij zijn dan snel bij u in Lemmer op locatie. De calamiteitenservice bereikt u via 06-29489339.

Stralende ramen door telescoop glasbewassing

Wanneer u de reiniging van uw pand in Lemmer overlaat aan een professioneel schoonmaakbedrijf, worden natuurlijk ook uw ramen goed schoongemaakt. Wij gebruiken hiervoor een speciale techniek genaamd telescoop glasbewassing. Dit maakt glasbewassing mogelijk op grote hoogte, tot wel 18 meter, zonder dat hierbij gebruik gemaakt hoeft te worden van een ladder. Deze techniek van telescoop glasbewassing kunnen we ook toepassen op uw dak wanneer u zonnepanelen heeft. Is uw gehele dak (met of zonder zonnepanelen) vuil? Wij verzorgen professionele dakreiniging. Wanneer het dak te ernstig vervuild is en ‘gewone’ dakreiniging niet meer effectief genoeg is, kunnen we zelfs een dakcoating toepassen. Deze dakcoating is een stuk goedkoper dan het vervangen van de dakbedekking en beschermt uw dak tegen weersinvloeden.

Gevelreiniging en graffiti verwijderen

Niet alleen de ramen en het dak worden aangetast door invloeden van buitenaf, maar ook de gevel van uw pand in Lemmer kan vervuild zijn door het weer, verkeer of industriële invloeden. Bovendien kan het zo zijn dat uw pand het slachtoffer geworden is van vandalisme. In dat geval schakelt u ons in voor gevelreiniging, waarbij wij ook wanneer dat nodig is graffiti zullen verwijderen.

Vloeronderhoud voor elk type vloer

Natuurlijk is het niet enkel de buitenkant van uw pand in Lemmer waaraan wij als schoonmaakbedrijf aan de slag kunnen gaan. Ook binnen maken we alles grondig schoon. Zo kunt u bijvoorbeeld het periodiek schoonmaakonderhoud van uw kantoor aan ons overlaten, of de industriële reiniging op de werkvloer. Bovendien beschikken we over de juiste materialen voor het vloeronderhoud van alle typen vloeren. Neem voor de mogelijkheden voor uw pand in Lemmer gerust contact met ons op.

Neem contact op

Kortom, wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf voor uw pand in Lemmer, neemt u contact op met Eclatant. Dat doet u door het contactformulier hier op de site in te vullen. U kunt ook bellen naar 059-7532544. Wij stellen een vrijblijvende offerte voor u op. Maak een afspraak, en de specialisten van schoonmaakbedrijf Eclatant gaan snel bij u in Lemmer aan de slag.