Schoonmaakbedrijf Leeuwarden

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Schoonmaakbedrijf voor uw kantoor of bedrijfspand in Leeuwarden

Direct op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Leeuwarden voor uw kantoor of bedrijfspand? Neem vandaag nog contact op met Eclatant. Wij beschikken over ruim 40 jaar ervaring in het schoonmaken en onderhouden van bedrijfspanden. U kunt dan ook rekenen op de beste kwaliteit schoonmaakonderhoud. Wilt u ons inschakelen voor uw kantoor of bedrijfspand in Leeuwarden? Neem dan voor een vrijblijvende offerte contact op met Eclatant of lees verder voor meer informatie over onze diensten.

Diensten Eclatant

Ons specialistisch schoonmaakbedrijf heeft u in Leeuwarden diverse schoonmaakdiensten te bieden. Zo kunt u ons onder andere inzetten voor:

  • Industriële reiniging
  • Vloeronderhoud
  • Gevelreiniging
  • Graffiti verwijderen
  • Dakcoating en dakreiniging

Wilt u ons schoonmaakbedrijf inzetten voor een industriële schoonmaak bij calamiteiten?
Ook dat is mogelijk. Wij hebben een speciale calamiteitendienst welke u 24/7 kunt bereiken. Hiervoor kunt u bellen naar 06-29489339. Spoedig zijn wij dan in Leeuwaren voor uw industriële schoonmaak.

Onze telescoop glasbewassing

Bij het schoonmaken van uw pand in Leeuwarden, kunnen wij ook de ramen wassen. Bij glazenwassen gebruiken wij een speciale techniek: de telescoop glasbewassing. Met deze techniek kunnen wij een veilige glasbewassing tot 18 meter hoogte mogelijk maken. Een ladder hoeft dan ook niet meer gebruikt te worden. Bij onze glasbewassing gebruiken wij altijd osmose water, wat uit zichzelf een reinigende werking heeft. Wij kunnen niet alleen uw glasbewassing verrichten, maar ook een grondige gevelreiniging van uw kantoor of bedrijfspand verzorgen. Door diverse weersomstandigheden komt er namelijk al snel vuil op uw gevel. Tevens kunnen wij graffiti verwijderen indien benodigd.

Schoonmaken van uw daken

Het uiterlijk van uw pand is het visitekaartje van uw bedrijf. Kies daarom niet alleen voor een glasbewassing of gevelreiniging, maar laat ook een dakreiniging uitvoeren. Diverse weersomstandigheden zorgen ervoor dat er al snel algen en mos op uw dak ontstaan. Dit komt haar uitstraling niet ten goede. Kiest u voor een periodieke dakreiniging, dan ziet uw dak er niet alleen stralend uit, maar is deze ook geheel vrij van mos en algen. Is uw dak ernstig vervuild? Laat dan een dakcoating aanbrengen. Deze optie is goedkoper dan het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking en biedt bescherming tegen verschillende weersinvloeden. U kunt dakcoating tevens in diverse kleuren laten aanbrengen.

Vloeronderhoud van uw pand

Wilt u ook de vloeren van uw kantoor of bedrijfspand van onderhoud voorzien? Kies dan voor ons vloeronderhoud, zodat u verzekerd bent van een stralende vloer. Onze experts beschikken over alle kennis en kunde om uw vloeren perfect te onderhouden. Maakt u de keuze voor ons periodieke vloeronderhoud, dan heeft u staks niet alleen een mooie vloer, maar ook een vloer die nog lang mee zal gaan. Bent u benieuwd wat wij qua vloeronderhoud of onze andere werkzaamheden voor u kunnen betekenen in Leeuwarden? Neem dan direct contact met ons op.

Zet ons schoonmaakbedrijf in Leeuwarden in

Wenst u een perfect gereinigd kantoor of bedrijfspand in Leeuwarden? Schakel dan de professionals van Electant in. U kunt contact met ons opnemen door ons te bellen via:
059-7532544. Ons schoonmaakbedrijf is dan snel ter plaatse in Leeuwarden voor uw schoonmaakonderhoud.