Schoonmaakbedrijf Leek

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Periodiek schoonmaakonderhoud of grote werkzaamheden

Wanneer u op zoek bent naar een professioneel en vakkundig schoonmaakbedrijf voor uw pand in Leek, kunt u terecht bij Eclatant. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring met schoonmaakwerkzaamheden in bedrijfspanden, zowel het periodiek schoonmaakonderhoud als grote werkzaamheden zoals bijvoorbeeld dakreiniging en graffiti verwijderen. Bent u benieuwd wat schoonmaakbedrijf Eclatant voor u in Leek kan betekenen? Neem dan contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Uw schoonmaakbedrijf in Leek

Wij van schoonmaakbedrijf Eclatant gaan graag bij u in Leek aan de slag met een groot aantal verschillende schoonmaakwerkzaamheden. Denk hierbij onder andere aan:

Ook wanneer u een schoonmaakbedrijf nodig heeft in het geval van calamiteiten kunt u bij ons terecht. Wij hebben een speciale calamiteitendienst die 24/7 bereikbaar is. Bel 06-29489339 en wij zijn snel bij u in Leek aanwezig.

Ramen wassen met telescoop glasbewassing

Schakelt u een schoonmaakbedrijf in, dan mag het ramen wassen natuurlijk niet vergeten worden. Wij maken hiervoor gebruik van een speciale techniek: telescoop glasbewassing. Deze techniek maakt veilige glasbewassing op grote hoogte tot wel 18 meter mogelijk. Hier komt helemaal geen ladder aan te pas. Het water dat wij bij glasbewassing gebruiken is osmose water. Dit heeft van zichzelf een reinigende werking, en laat bij het opdrogen geen strepen of vlekken achter op de ramen.

Reinigen van uw dak en gevel in Leek

Glasbewassing is niet het dat ons schoonmaakbedrijf aan de buitenkant van uw pand in Leek kan ondernemen. U kunt bij ons tevens terecht voor gevelreiniging en dakreiniging. Zowel de gevel als het dak worden namelijk flink aangetast door de weersomstandigheden. Zo ontstaan er bijvoorbeeld mos en algen. Dit wordt door ons grondig verwijderd. Is uw dak ernstig vervuild en is ‘gewone’ dakreiniging niet genoeg? Dan brengen we een dakcoating aan. Dakcoating is een stuk goedkoper dan het leggen van nieuwe dakbedekking en heeft tevens een beschermende werking tegen weersomstandigheden. Bovendien is dakcoating in veel verschillende kleuren te verkrijgen.

Specialistisch vloeronderhoud in Leek

Natuurlijk schakelt u een schoonmaakbedrijf niet enkel in voor het reinigen van de buitenkant van uw pand in Leek. Wij gaan binnen graag aan de slag met bijvoorbeeld periodiek schoonmaakonderhoud. Ook voor het vloeronderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met vele soorten vloeren, en wij weten hoe wij het vloeronderhoud in uw pand in Leek het beste aan kunnen pakken. Hierdoor ziet uw vloer er straks niet alleen mooier uit, maar gaat deze bovendien veel langer mee.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u een afspraak maken voor periodiek schoonmaakonderhoud of andere werkzaamheden door Eclatant in uw pand in Leek? Neem dan contact met ons op. U kunt een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. U heeft de mogelijkheid om hier op de site het contactformulier in te vullen, of te bellen naar 059-7532544. Plan een afspraak in voor een bezoek van schoonmaakbedrijf Eclatant aan uw pand in Leek!