Schoonmaakbedrijf Klazienaveen

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Al 40 jaar topkwaliteit schoonmaakwerk

Voor topkwaliteit schoonmaakwerk belt u Schoonmaakbedrijf Eclatant. Wij zijn de meest professionele en veelzijdige schoonmaakorganisatie voor Klazienaveen. Zowel particulieren als bedrijven maken al ruim 40 jaar dankbaar gebruik van onze excellente schoonmaakservice. Zij weten namelijk dat wij al die jaren volgens dezelfde doelstelling werken. Die doelstelling luidt: Wilt u daar meer van weten? Bel ons gerust voor uw schoonmaakwerk in Klazienaveen.

Schoonmaakonderhoud door Eclatant

Wij voeren de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden voor u uit. Dat doen we eenmalig of periodiek. Met periodieke schoonmaak kunnen wij ervoor zorgen dat uw pand in Klazienaveen er altijd stralend en representatief uitziet. Wij kunnen onder andere het volgende bij u doen:

  • Industriële reiniging
  • Vloeronderhoud
  • Gevelreiniging
  • Verwijderen van graffiti
  • Dakcoating en dakreiniging

Telescoop glasbewassing en gevelreiniging

Ramen wassen kunnen wij tot op grote hoogte voor u doen met telescoop glasbewassing. Hiermee reiken we tot maar liefst 18 meter hoogte. Met het telescoop glasbewassingsysteem garanderen wij de veiligheid van onze glazenwassers. Bovendien werken we zo zeer milieuvriendelijk. Er komen geen reinigingsmiddelen in het afvalwater terecht. Ons telescoop systeem is geschikt voor bijvoorbeeld het reinigen van gevelglas, kozijnen, lichtbakken, boeidelen, gevelbeplating, zonwering etc. Is uw pand in Klazienaveen vuil geworden door weersinvloeden, roet of vandalisme? Wij kunnen al die narigheid op uw pand in Klazienaveen professioneel verwijderen door onze gevelreiniging service.

Dakreiniging en dakcoating in Klazienaveen

Groene aanslag, zoals mos en algen, kan zich ook op uw dak nestelen. Als dat zich jarenlang ophoopt, kan dat leiden tot verstopping van de waterafvoerkanalen. De professionele schoonmakers van Eclatant verwijderden dit snel voor u. Ook kunnen zij een vuilafstotende dakcoating op uw dak aanbrengen. Deze coating is verkrijgbaar in vele kleuren.

Onderhoud van uw vloer

Ook in uw woning of kantoor kunnen wij u in Klazienaveen van dienst zijn. Bijvoorbeeld met vloerreiniging. Als u uw vloeronderhoud een à twee keer per jaar aan ons uitbesteedt, ziet uw vloer er altijd onberispelijk en fris uit. Met periodiek vloeronderhoud verlengt u tevens de levensduur van uw mooie vloer.

Onze schoonmaakservice ook bij calamiteiten

Zit u onverhoopt met de onvermijdelijke en vervelende gevolgen van brand of wateroverlast? U kunt 24 uur per dag gebruikmaken van onze calamiteitendienst. In Klazienaveen zijn wij altijd binnen een uur bij u op locatie. Het speciale telefoonnummer van onze calamiteitendienst is: 06-29489339.

Contact opnemen met Eclatant

Voor het meest professionele schoonmaakbedrijf in Klazienaveen belt u Eclatant. Wilt u meer weten, of ontvangt u graag een geheel vrijblijvende offerte voor uw schoonmaakwerkzaamheden? Vul dan het contactformulier op de website in. Of bel ons via 059-7532544. Schoonmaakbedrijf Eclatant is de schoonmaakorganisatie voor bedrijven en particulieren in Klazienaveen.