Schoonmaakbedrijf Joure

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Eclatant, voor de schoonmaak van uw bedrijfspand in Joure

Zoekt u een ervaren schoonmaakbedrijf in Joure voor de schoonmaak van uw kantoor of bedrijfspand? Kies voor Eclatant. Wij beschikken inmiddels over 40 jaar ervaring in het schoonmaken en onderhouden van zowel kantoren als bedrijven. Een hoogwaardige kwaliteit schoonmaakdiensten is u dan ook gegarandeerd. Wilt u ons direct in Joure inzetten voor de schoonmaak van uw bedrijfspand? Bel ons dan voor een vrijblijvende offerte of lees verder voor ons uitgebreide dienstenaanbod.

Wat heeft Eclatant u te bieden?

Als specialistisch schoonmaakbedrijf heeft Eclatant u in Joure veel te bieden. Wij bieden diverse diensten aan, zoals onder andere:

  • Industriële reiniging
  • Vloeronderhoud
  • Gevelreiniging
  • Graffiti verwijderen
  • Dakcoating en dakreiniging

Wilt u een industriele schoonmaak laten uitvoeren in het geval van calamiteiten? Dan is ons schoonmaakbedrijf ook voor deze klus inzetbaar. Wij hebben een speciale calamiteitendienst welke u 24/7 kunt bereiken. Bel onze calamiteitendienst via
06-29489339. Wij komen dan snel naar Joure om uw spoedklus uit te voeren.

Telescoop glasbewassing

Glasbewassing is tevens een mogelijkheid bij het schoonmaken van uw pand in Joure.
Wij passen hierbij een speciale techniek toe, genaamd telescoop glasbewassing. Deze veilige methode zorgt ervoor dat wij tot 18 meter hoogte uw glasbewassing kunnen verrichten. Een ladder hoeft hierbij niet gebruikt te worden. Wij maken altijd gebruik van osmose water bij het uitvoeren van een glasbewassing. Dit water heeft uit zichzelf namelijk al een reinigende werking. U kunt bij ons niet alleen voor glasbewassing terecht, maar ook voor uw gevelreiniging. Het vuil dat door diverse weersomstandigheden aan uw gevel is ontstaan, wordt hierbij snel en doeltreffend verwijderd. Ook verwijderen wij eventueel aanwezige graffiti.

Dakreiniging

Als uw pand in Joure een mooie uitstraling heeft, dan is dit tevens een mooi visitekaartje van uw bedrijf. Laat ons daarom niet alleen uw glasbewassing of gevelreiniging verzorgen, maar kies ook voor onze dakreiniging. Door verschillende weersomstandigheden zullen mos en algen al snel een weg op uw dak vinden. Dit zorgt voor een mindere uitstraling van uw dak. Maakt u echter de keuze voor een periodieke reiniging, dan heeft u niet alleen een dak wat mooi blijft, maar ook een dak dat langer mee zal gaan. Is uw dak erg vervuild? Dan is een dakcoating de beste keuze. U kunt het in diverse kleuren laten toepassen. Ook is deze optie goedkoper dan het plaatsen van nieuwe dakbedekking en is uw dak beter beschermd tegen de wisselende weersinvloeden.

Ook voor uw vloeronderhoud

Wilt u de vloeren van uw pand in Joure perfect laten onderhouden? De experts van ons schoonmaakbedrijf staan graag voor u klaar. Kiest u voor ons vloeronderhoud, dan kiest u ook voor excellente service. Onze experts beschikken over de nodige kennis en kunde om uw vloer juist te onderhouden. Wenst u periodiek onderhoud? Dit is zeker een aanrader, omdat uw vloeren niet alleen mooi zullen blijven en langer meegaan. Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw vloeronderhoud in Joure? Of wenst u informatie over onze andere werkzaamheden? Neem dan contact op met Eclatant.

Schakel schoonmaakbedrijf Eclatant in Joure in

Wilt u ook uw kantoor of bedrijfspand laten schoonmaken in Joure? Kies dan voor de service van Eclatant en neem direct contact met ons op middels: 059-7532544. Ons schoonmaakbedrijf is u in Joure graag van dienst!