Schoonmaakbedrijf Hoogkerk

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Industriële reiniging in Hoogkerk

Zoekt u in Hoogkerk een specialistisch schoonmaakbedrijf dat industriële reiniging kan verzorgen? Of wilt u het schoonmaakonderhoud van uw kantoor of ander bedrijfspand overlaten aan een vakman? Dan kunt u terecht bij schoonmaakbedrijf Eclatant. Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte neemt u eenvoudig contact met ons op.

Schoonmaakonderhoud door Eclatant

Wanneer u schoonmaakbedrijf Eclatant inschakelt voor het onderhoud van uw bedrijfspand, kunt u altijd rekenen op een uitstekende service. Wij beschikken niet alleen over de nieuwste en meest moderne machines, maar hebben ook meer dan 40 jaar ervaring met veel uiteenlopende panden en werkzaamheden wat betreft schoonmaakonderhoud. Wij komen bij u langs in Hoogkerk voor bijvoorbeeld:

En nog veel meer. Ook bij calamiteiten zijn we bij u in Hoogkerk snel ter plaatse. U kunt ons 24/7 bereiken via onze speciale calamiteitendienst: 06-29489339.

Stralende resultaten door telescoop glasbewassing

Een belangrijk onderdeel van het verzorgen van een goede uitstraling van een pand is natuurlijk het schoonmaken van de ramen. Hiervoor gebruiken wij een speciale techniek: telescoop glasbewassing. Dit systeem kan ingezet worden op grote hoogtes tot wel 18 meter, en is een veilig alternatief voor het gebruik van een ladder. Bij glasbewassing gebruiken we altijd osmose water. Dit heeft van zichzelf al een reinigende werking. Het droogt bovendien streeploos op. Naast glasbewassing kunt u ons ook inschakelen voor een grondige gevelreiniging van uw pand in Hoogkerk. Panden die aangetast zijn door het weer, de natuur, industrie of vandalisme in de vorm van graffiti zijn natuurlijk niet zeer representatief. Laat ons daarom de graffiti verwijderen of een gevelreiniging verzorgen.

Effectieve dakreiniging in Hoogkerk

Naast de glasbewassing en gevelreiniging is het ook verstandig om zo nu en dan de dakreiniging aan een professional over te laten. Door weersinvloeden komt het dak namelijk snel vol te zitten met algen en mos. Dakreiniging door een professioneel schoonmaakbedrijf zorgt ervoor dat deze groene aanslag verwijderd wordt. Is het dak ernstig vervuild, dan kunnen we ook een dakcoating aanbrengen. Dit is goedkoper dan het leggen van nieuwe dakpannen en beschermt tegen weersinvloeden. Dakcoating is beschikbaar in veel verschillende kleuren.

Vloeronderhoud op kantoor

U wilt ervoor zorgen dat uw bedrijfspand in Hoogkerk representatief is van uw organisatie? Niet alleen de buitenkant, maar ook van binnen. Vooral wanneer u regelmatig klanten over de vloer heeft. Als schoonmaakbedrijf zullen wij niet alleen het wekelijks schoonmaakonderhoud op ons nemen, maar kunt u ons ook inschakelen voor zaken als vloeronderhoud. Laat u dit een à twee keer per jaar door ons regelen, dan ziet uw vloer er niet alleen een stuk mooier uit, maar gaat deze bovendien jaren langer mee.

Neem contact op

Eclatant is het schoonmaakbedrijf voor grondig schoonmaakonderhoud aan uw bedrijfspand in Hoogkerk. Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan vult u eenvoudig hier op de site het contactformulier in, of belt u 059-7532544. Schakel schoonmaakbedrijf Eclatant in voor het onderhoud aan uw bedrijfspand in Hoogkerk!