Schoonmaakbedrijf Hoogezand

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Schoonmaakbedrijf Eclatant in Hoogezand

Welkom bij Eclatant schoonmaakbedrijf, uw specialist in alles op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden in Hoogezand en omgeving. Wij helpen u maar al te graag bij het schoonmaken en schoonhouden van uw omgeving, of het nu om uw privé woning of om uw kantoor gaat. Wij hebben de kennis, de ervaring en het inzicht in huis om al uw vragen te beantwoorden, al uw dromen te verwezenlijken en al uw problemen op te lossen binnen glasbewassing. Daarnaast kunnen wij u helpen met een ruim aantal andere diensten. Dus bent u op zoek naar een expert in schoonmaken in Hoogezand, dan hebt u ons gevonden.

Kies voor klantgericht

Schakel ons in en reken op een zeer klantgerichte aanpak in Hoogezand. Wij zijn erg trots op de klantvriendelijke manier waarop wij te werk gaan. Wij hechten veel waarde aan de wensen en de feedback van al onze klanten en wij geven u graag inspraak in uw project. Het is en blijft natuurlijk uw opdracht en uw woon- of werksituatie waar we het over hebben. Daarom gaan wij hier zo respectvol mogelijk mee om en gaan wij het gesprek niet uit de weg. Ook niet als het bijvoorbeeld gaat over graffiti verwijderen. Wij komen graag eens bij u langs voor een kennismakingsgesprek. U kunt ons dan precies vertellen wat u zoal verwacht van ons en wij bieden u de mogelijkheden die u hebt in Hoogezand. Natuurlijk kunnen wij u ook altijd meer vertellen over gevelreiniging of andere diensten die wij u kunnen aanbieden.

Ook voor vloeronderhoud

Wij hebben ons gespecialiseerd in een aantal bijzondere werkzaamheden. Één hiervan is vloeronderhoud. Wanneer is uw vloer in Hoogezand voor het laatst gerenoveerd of gecontroleerd? Het is belangrijk om uw vloer goed bij te houden want op die manier kan u de levensduur gemakkelijk verlengen. Wel is het van belang om de juiste techniek te gebruiken want verschillende materialen vereisen verschillende methoden. Zo is er een groot verschil tussen bijvoorbeeld linoleum, steen en tapijt. Wij hebben echter de kennis en apparatuur in huis om u met al deze vloeren in Hoogezand te helpen.

Vraag het ons!

Wilt u graag wat meer weten over ons werk in Hoogezand? Zou u graag eens wat meer willen weten of wat vragen willen stellen over onze specialistische reiniging en wat dit nu precies inhoud? Wij geven u graag antwoord. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen en vragen naar ons werk in Hoogezand.