Schoonmaakbedrijf Hoogeveen

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Het schoonmaakbedrijf in Hoogeveen

Kunt u de hulp gebruiken van een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw pand in Hoogeveen? Neem dan contact op met de specialisten van Eclatant! Met ruim 40 jaar ervaring in schoonmaakonderhoud van verschillende typen panden, weten wij alles over de beste en meeste effectieve schoonmaakmethodes. Neem contact met ons op en maak een afspraak om de mogelijkheden voor uw pand in Hoogeveen te bespreken. Ook stellen we dan een vrijblijvende offerte voor u op.

Schoonmaakonderhoud door specialisten

Eclatant is een specialistisch schoonmaakbedrijf met veel ervaring in de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden. Tevens maken we gebruik van de nieuwste technieken en de beste producten. Hierdoor werken wij altijd effectief en vakkundig. Zo kunnen wij in uw pand in Hoogeveen bijvoorbeeld aan de slag gaan met:

  • Industriële reiniging
  • Gevelreiniging
  • Graffiti verwijderen
  • Vloeronderhoud
  • Dakreiniging en het aanbrengen van een dakcoating

Gevelreiniging, glasbewassing of dakreiniging

Natuurlijk wilt u ervoor zorgen dat uw pand er aan de buitenkant representatief uitziet. Een vuile gevel of ramen geven meteen een negatieve indruk. Laat dus ook de buitenkant van uw pand door schoonmaakbedrijf Eclatant reinigen. Wanneer uw gevel vuil is of u als u het doelwit bent geweest van vandalisme zorgen wij voor een grondige gevelreiniging. Ook zullen we natuurlijk de graffiti zorgvuldig verwijderen. Voor de ramen gebruiken we de speciale techniek genaamd telescoop glasbewassing. Dit maakt veilige glasbewassing tot wel 18 meter hoogte mogelijk. Ook het dak kan in de loop der jaren een groene aanslag gekregen hebben. Als specialistisch bedrijf gaan we dan ook aan de slag met dakreiniging. Is het dak ernstig vervuild en is ‘gewone’ dakreiniging niet meer effectief, dan brengen we een dakcoating aan. Deze dakcoating beschermt bovendien tegen verschillende weersomstandigheden.

Ook voor reiniging binnen

Natuurlijk is ons schoonmaakbedrijf niet alleen maar aan de buitenkant van uw pand in Hoogeveen inzetbaar. Ook binnen gaan onze professionals aan de slag, bijvoorbeeld van het periodiek schoonmaakonderhoud van uw kantoor, of een industriële reiniging van uw bedrijfspand. U kunt ons tevens inschakelen voor het vloeronderhoud. Doet u dit een à twee keer per jaar, dan heeft u niet alleen een stralende vloer, maar verlengt u bovendien de levensduur.

De oplossing bij calamiteiten

Ten slotte kunt u op schoonmaakbedrijf Eclatant rekenen in het geval van calamiteiten. Wanneer u bijvoorbeeld te maken heeft met de gevolgen van een brand of wateroverlast staan wij u snel bij met industriële reiniging. Onze calamiteitendienst is 24/7 bereikbaar en wij zijn snel bij u in Hoogeveen aanwezig. Het nummer van onze calamiteitendienst is 06-29489339.

Contact met ons opnemen

Wanneer u de hulp nodig heeft van een schoonmaakbedrijf in Hoogeveen, belt u dus de specialisten van Eclatant! Dit doet u door eenvoudig het online contactformulier hier op de site in te vullen of te bellen naar 059-7532544. Wij vertellen u alles over onze werkzaamheden, de mogelijkheden en we stellen een vrijblijvende offerte op. De experts van schoonmaakbedrijf Eclatant gaan dan snel bij uw pand in Hoogeveen aan de slag!