Schoonmaakbedrijf Heerenveen

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Schoonmaakbedrijf voor uw kantoor of bedrijf in Heerenveen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Heerenveen voor uw kantoor of bedrijfspand? Schakel Eclatant in. Wij beschikken over ruim 40 jaar aan kennis en kunde in zowel de schoonmaak als het onderhoud van bedrijfspanden. U kunt dan ook altijd rekenen op de beste kwaliteit schoonmaakdiensten. Wilt u ons direct in Heerenveen inzetten voor de schoonmaak van uw kantoor of bedrijfspand? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan of lees verder om meer te weten te komen over onze diensten.

Diensten van Eclatant

Ons specialistisch schoonmaakbedrijf is in Heerenveen in te schakelen voor diverse diensten. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor:

  • Industriële reiniging
  • Vloeronderhoud
  • Gevelreiniging
  • Graffiti verwijderen
  • Dakcoating en dakreiniging

Wilt u een industriële schoonmaak laten toepassen in het geval van calamiteiten? Ook daarvoor is ons schoonmaakbedrijf inzetbaar. Wij bieden een speciale calamiteitendienst die u 24/7 kunt bereiken. U kunt onze calamiteitendienst bellen via 06-29489339. Wij komen dan spoedig naar Heerenveen om uw probleem op te lossen.

Telescoop glasbewassing

Als wij uw pand in Heerenveen schoonmaken, kunnen wij ook een glasbewassing toepassen. Wij maken hierbij gebruik van een speciale techniek genaamd telescoop glasbewassing. Door deze techniek kunnen wij een veilige glasbewassing tot wel 18 meter hoogte uitvoeren. Een ladder is dan ook niet meer nodig. Bij de glasbewassing gebruiken wij osmose water, wat uit zichzelf een reinigende werking heeft. Wist u dat u naast glasbewassing ook bij ons terecht kunt voor de gevelreiniging? Het vuil dat door diverse weersomstandigheden op uw gevel is ontstaan, kunnen wij doelgericht verwijderen. Tevens kunnen wij eventueel aanwezige graffiti verwijderen.

Uw daken schoonmaken

De uitstraling van uw pand in Heerenveen geldt als het visitekaartje van uw bedrijf. Wij raden u dan ook aan niet alleen een glasbewassing of gevelreiniging te laten toepassen, maar ook de keuze te maken voor onze dakreiniging. Algen en mos groeien al snel op uw dak door diverse weersomstandigheden. Dit komt uw daken niet ten goede. Een periodieke reiniging maakt dat uw dak er niet alleen mooi uit blijft zien, maar het verhoogt tevens de levensduur. Is uw dak sterk vervuild? Kies dan voor een dakcoating. Dit is goedkoper dan het plaatsen van nieuwe dakbedekking. Ook is uw dak hierdoor beter beschermd tegen diverse weersomstandigheden. De dakcoating is in diverse kleuren toepasbaar.

Ook voor uw vloeronderhoud

Wilt u de vloeren van uw kantoor of bedrijfspand in Heerenveen laten onderhouden? Ook dan zijn onze professionals u graag van dienst. Kiest u voor ons vloeronderhoud, dan kunt u altijd rekenen op perfect gereinigde vloeren. Onze experts beschikken over veel kennis en kunde om uw vloer mooi schoon te maken. Wenst u periodiek onderhoud? Dan heeft u straks vloeren die mooi blijven en eveneens duurzaam zijn. Bent u benieuwd wat wij voor uw vloeronderhoud kunnen betekenen of wilt u meer weten over onze diensten in Heerenveen? Bel dan gerust even met onze adviseur.

Schakel ons schoonmaakbedrijf in Heerenveen in

Wilt u ook een stralend kantoor of bedrijf in Heerenveen? Zet dan ons schoonmaakbedrijf in en neem vandaag nog contact met ons op. U kunt ons bellen via: 059-7532544. Ons schoonmaakbedrijf komt dan spoedig naar Heerenveen om uw schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren.