Schoonmaakbedrijf Harlingen

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Eclatant, voor de schoonmaak van uw bedrijfspand in Harlingen

Wenst u een professioneel schoonmaakbedrijf in Harlingen in te schakelen voor uw kantoor of bedrijfspand? Zet Eclatant in. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring op het gebied van de schoonmaak en het onderhoud van bedrijfspanden. Hierdoor kunt u altijd rekenen op de beste kwaliteit schoonmaakdiensten. Wenst u ons direct in te schakelen in Harlingen voor de schoonmaak van uw kantoor of bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte of lees verder om meer te weten te komen over onze service.

Aanbod van Eclatant

Eclatant kan u, als specialistisch schoonmaakbedrijf, in Harlingen diverse diensten aanbieden. Wij hebben een breed aanbod aan diensten, waaronder:

  • Industriële reiniging
  • Vloeronderhoud
  • Gevelreiniging
  • Graffiti verwijderen
  • Dakcoating en dakreiniging

Wenst u een industriële schoonmaak in het geval van calamiteiten? Ook hiervoor kunt u ons schoonmaakbedrijf inschakelen. Onze calamiteitendienst is 24/7 te bereiken. Dit doet u door te bellen naar 06-29489339. Wij zijn dan snel ter plaatse in Harlingen voor het oplossen van uw probleem.

Telescoop glasbewassing

Ook glasbewassing is mogelijk bij de schoonmaak van uw pand in Harlingen. Hierbij wordt door ons een speciale techniek toegepast, namelijk de telescoop glasbewassing.
Dit is een veilige methode die het mogelijk maakt om glasbewassing tot 18 meter hoogte uit te voeren, geheel zonder het gebruik van een ladder. Wij gebruiken altijd osmose water bij onze glasbewassing, omdat dit water uit zichzelf een reinigende werking heeft. Naast glasbewassing kunt u bij ons ook terecht voor gevelreiniging. Wij verwijderen doelgericht het vuil dat door diverse weersomstandigheden aan uw gevel is ontstaan. Ook aanwezige graffiti kunnen wij geheel verwijderen.

Schoonmaken van uw daken

Een mooie uitstraling van uw pand in Harlingen is het ultieme visitekaartje van uw bedrijf. Kies dan ook niet alleen voor een gevelreiniging of glasbewassing, maar laat ook een dakreiniging uitvoeren. Algen en mos vinden door diverse weersomstandigheden al snel hun weg op uw dak. Dit vermindert haar uitstraling. Kiest u voor een periodieke reiniging, dan blijft uw dak niet alleen mooi, maar gaat deze ook nog jaren langer mee. Heeft u een ernstig vervuild dak? Maak dan de keuze voor een dakcoating. Deze kunt u in diverse kleuren toepassen en is tevens goedkoper dan het plaatsen van nieuwe dakbedekking. Ook geniet uw dak een betere bescherming tegen diverse weersomstandigheden.

Ook voor uw vloeronderhoud

Wenst u onderhoud voor de vloeren van uw kantoor of bedrijfspand in Harlingen? Ook dit kunnen onze experts voor u uitvoeren. Maakt u de keuze voor ons vloeronderhoud, dan verzekeren wij u van een goede service. Onze professionals hebben de nodige kennis en kunde om uw vloer op de juiste wijze te onderhouden. Wilt u periodiek onderhoud laten toepassen? Uw vloeren blijven hiermee mooi en zullen langer meegaan dan wanneer u dit niet doet. Wilt u weten wat wij voor uw vloeronderhoud in Harlingen kunnen betekenen of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Schakel ons schoonmaakbedrijf in Harlingen in

Wilt u ook profiteren van een mooie uitstraling van uw kantoor of bedrijf in Harlingen? Maak dan vandaag nog de keuze voor ons schoonmaakbedrijf en neem contact met ons op. Dit doet u telefonisch door te bellen naar 059-7532544. Ons schoonmaakbedrijf is u in Harlingen graag van dienst!