Schoonmaakbedrijf Haren

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Schoonmaakonderhoud in Haren

Wanneer u in Haren op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf, wilt u natuurlijk wel een professional inschakelen die vakkundig te werk gaat. Daarom kiest u voor de experts van Eclatant. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn wij de aangewezen partij voor het schoonmaakonderhoud van uw kantoorpand of ander bedrijfspand. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden in Haren en omgeving? Neem dan contact met ons op.

Werkzaamheden als schoonmaakbedrijf

Als u Eclatant inschakelt voor het schoonmaakonderhoud van uw bedrijfspand, dan kunt u altijd rekenen op de beste service. Dit komt onder andere doordat wij beschikken over de nieuwste en meest moderne machines. Hiermee verzorgen we altijd grondig schoonmaakonderhoud. De werkzaamheden die wij in Haren bijvoorbeeld uitvoeren zijn:

En nog veel meer! Ook bij calamiteiten zijn wij snel in Haren ter plaatse. Bel daarvoor ons speciale calamiteitendienst, 06-29489339. Deze is 24/7 bereikbaar.

Glasbewassing geeft stralend resultaat

Wilt u ervoor zorgen dat uw pand in Haren een mooie uitstraling behoudt? Laat dan ook de glasbewassing over aan de specialist. Dit doen wij door een zeer effectieve techniek: telescoop glasbewassing. Ook werken we met osmose water, dat uit zichzelf een reinigende werking heeft. Overigens zorgen we niet alleen door middel van glasbewassing voor een mooie uitstraling van uw pand. U kunt ons in Haren ook inschakelen voor gevelreiniging. Het weer, de natuur, industrie en in sommige gevallen vandalisme in de vorm van graffiti, kunnen uw pand een onprofessionele uitstraling geven. Schakel ons daarom ook in voor gevelreiniging en graffiti verwijderen.

Aandacht voor uw dak

Besteed zo nu en dan eens aandacht aan uw dak. Door weersinvloeden kan dit snel vol komen zitten met algen en mos. Door een professionele dakreiniging wordt deze groene aanslag verwijderd. Wanneer uw dak ernstig vervuild is kan er ook een dakcoating aangebracht worden. Dit is goedkoper dan het aanbrengen van nieuwe dakpannen. De dakcoating biedt bescherming tegen de weersinvloeden en kan in veel verschillende kleuren aangebracht worden.

Representatief bedrijfspand in Haren

Kortom, uw bedrijfspand in Haren moet representatief zijn voor uw organisatie. Vooral wanneer u regelmatig klanten over de vloer heeft. Over de vloer gesproken, deze wilt u natuurlijk ook lang mooi houden. Wij van Eclatant zijn experts op het gebied van vloeronderhoud. Wanneer u het een à twee keer per jaar door ons laat onderhouden, ziet uw vloer er niet alleen veel mooier uit, maar gaat deze bovendien jaren langer mee.

Contact opnemen

Voor schoonmaakonderhoud van uw kantoor of ander bedrijfspand in Haren neemt u dus contact op met schoonmaakbedrijf Eclatant. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. U benadert ons eenvoudig door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook bellen via 059-7532544. Wij van schoonmaakbedrijf Eclatant gaan graag bij u in Haren aan de slag.