Schoonmaakbedrijf Groningen

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Welkom bij de schoonmaakspecialist

Welkom bij Eclatant schoonmaakbedrijf, uw vaste specialist voor al uw schoonmaakwerk in Groningen en omgeving. Wij bestaan al sinds 1973 en hebben dan ook ontzettend veel ervaring opgedaan. Wij zetten onze praktische ervaring en onze theoretische kennis in om iedere situatie op de juiste manier aan te pakken. Bovendien hebben wij een goed oog voor innovatie zodat u bij ons kunt rekenen op de allerbeste en nieuwste methoden in Groningen. Vertrouw bij ons op een klantgerichte en professionele manier van werken en neem eens een kijkje in ons ruime aanbod aan diensten en producten. Bel ons gerust op voor persoonlijk advies.

Van gevelreiniging en vloeronderhoud tot aan glasbewassing en graffiti verwijderen

Wij staan in Groningen bekend om het uitgebreide aanbod aan diensten die wij bieden. Aangezien wij al meer dan 40 jaar ervaring hebben binnen ons vakgebied en omdat wij altijd oog hebben gehad voor innovatie en ontwikkeling, zijn wij langzamerhand steeds verder uitgegroeid en uitgebreid. Natuurlijk helpen wij u nog altijd met glasbewassing en andere standaard werkzaamheden, maar wij kunnen zoveel meer voor u betekenen. Op onze website kunt u een idee opdoen van de verschillende diensten die wij u kunnen bieden. Maar om u alvast even te inspireren hebben wij hieronder een lijstje gemaakt van onze populairste diensten in Groningen en omstreken:

  • Reinigen van gebouwen
  • Bewassen van glazen
  • Onderhouden van vloeren
  • Verwijderen van graffiti

Dit zijn echter slechts een paar van onze diensten. U kunt ook bij ons terecht voor specialistische reiniging op allerlei gebieden. Neem hierover persoonlijk contact met ons op.

Ervaar onze klantgerichte aanpak

Wij staan ook wel bekend om onze klantvriendelijke manier van werken in Groningen. Wij vinden het belangrijk om een goede relatie aan te gaan met al onze klanten en wij hechten veel waarde aan uw feedback. Bij ons hebt u inspraak in het proces, want wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met de resultaten. Wij zijn pas tevreden met ons vloeronderhoud wanneer u dit bent. Bovendien zijn er een aantal diensten die simpelweg een aanpak vereisen waarbij wij zo respectvol mogelijk zijn naar de klant toe. Bijvoorbeeld bij graffiti verwijderen. Neem gerust even contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan in Groningen.

Neem direct contact op!

Wilt u graag meer weten over ons bedrijf of over onze werkwijze in Groningen? Hebt u interesse in onze gevelreiniging maar zou u eigenlijk eerst nog wel eens wat meer informatie hierover willen lezen? Kijk gerust op onze website of neem direct contact met ons in Groningen via het telefoonnummer 0597-532544.