Schoonmaakbedrijf Gorredijk

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Het ervaren schoonmaakbedrijf

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat in en aan uw pand in Gorredijk aan de slag gaat? Neem dan eens contact op met de specialisten van Eclatant. Als schoonmaakbedrijf hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring met de meest uiteenlopende werkzaamheden en soorten panden. Door deze ervaring weten wij precies welke schoonmaakmethodes het meest effectief zijn. Neem eens contact met ons op, en wij kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw pand in Gorredijk. Ook stellen we een vrijblijvende offerte voor u op.

Schoonmaakonderhoud in Gorredijk

Eclatant is een specialistisch schoonmaakbedrijf, wat betekent dat wij raad weten met de meest uiteenlopende reinigingsklussen. Hierbij gebruiken we altijd de nieuwste technieken en beste producten. Zo kunt u ons voor uw pand in Gorredijk bijvoorbeeld inschakelen voor:

  • Industriële reiniging
  • Vloeronderhoud
  • Dakreiniging of een dakcoating aanbrengen
  • Gevelreiniging
  • Graffiti verwijderen

Glasbewassing en gevelreiniging

Natuurlijk wilt u er altijd voor zorgen dat uw pand er, ook aan de buitenkant, representatief uitziet. Een smerig pand geeft een negatieve indruk aan voorbijgangers. Schakel daarom schoonmaakbedrijf Eclatant in voor een grondige gevelreiniging. Ook wanneer u het slachtoffer bent geworden van vandalisme kunt u rekenen op onze service. Wij zullen bij u in Gorredijk langskomen om graffiti te verwijderen. De ramen mogen we natuurlijk ook niet vergeten. Voor glasbewassing gebruiken we een speciale techniek genaamd telescoop glasbewassing. Deze techniek maakt een veilige glasbewassing op grote hoogte mogelijk, tot wel 18 meter, zonder dat hierbij een ladder aan te pas komt. Daarnaast maken we gebruik van osmose water, en wassen wij de ramen niet met chemische reinigingsmiddelen. Dit is dus ook nog eens beter voor het milieu!

Het belang van dakreiniging

Bij het schoonmaken van de buitenkant mag ook het dak van uw pand in Gorredijk niet overgeslagen worden. Door blootstelling aan de weersomstandigheden wordt dit namelijk ook snel vuil. Dit kan leiden tot verstopping van de waterafvoer. Wij gebruiken onze speciale technieken voor dakreiniging, waarbij we tevens de zonnepanelen schoon kunnen maken. Bij ernstige vervuiling waarbij ‘gewone’ dakreiniging niet voldoende is kunnen we tevens een dakcoating aanbrengen. Dit is goedkoper dan het leggen van nieuwe dakbedekking, beschermt het dak tegen weersinvloeden en is bovendien in veel verschillende kleuren aan te brengen.

Binnen aan het werk

Natuurlijk gaan we als schoonmaakbedrijf niet alleen aan de buitenkant van uw pand in Gorredijk aan het werk. Wij maken ook de binnenkant grondig schoon. Zo kunt u bijvoorbeeld het periodiek schoonmaakonderhoud van uw kantoor aan ons overlaten, of ons inschakelen voor het vloeronderhoud. Als specialistisch schoonmaakbedrijf beschikken we over de middelen om elk type vloer grondig te reinigen. Naast het feit dat uw vloeren hierdoor weer gaan stralen, verhoogt u de levensduur van de vloer ook nog eens flink.

Industriële reiniging bij calamiteiten

Wij van Eclatant snappen dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Zo kunnen er in elk bedrijf calamiteiten voorkomen. U blijft dan zitten met de gevolgen van bijvoorbeeld brand of wateroverlast. Over de schoonmaakwerkzaamheden hoeft u zich echter geen zorgen te maken, want met onze speciale calamiteitendienst gaan we snel bij u in Gorredijk aan de slag. Op ons speciale nummer (06-29489339) zijn we 24/7 bereikbaar in het geval van calamiteiten.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u ook profiteren van de jarenlange ervaring van schoonmaakbedrijf Eclatant, en onze experts inschakelen voor de schoonmaak van uw pand in Gorredijk? Neem dan contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, of door te bellen naar 059-7532544. Maak van schoonmaakbedrijf Eclatant uw partner voor het reinigen van uw pand in Gorredijk!