Schoonmaakbedrijf Franeker

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Eclatant, een professionele schoonmaak van uw bedrijf in Franeker

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Franeker voor uw kantoor of bedrijf? Kies voor de professionals van Eclatant. Met onze ruim 40 jaar aan ervaring met de schoonmaak van bedrijven, hebben wij u hoogwaardige kwaliteit schoonmaakwerkzaamheden te bieden. Wenst u ons direct in te schakelen in Franeker om uw kantoor of bedrijf schoon te maken? Of wilt u meer weten over onze diensten? Lees dan verder of neem meteen contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Wat biedt Eclatant u?

Als specialistisch schoonmaakbedrijf biedt Eclatant u in Franeker diverse diensten aan. Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod aan schoonmaakwerkzaamheden die wij kunnen verrichten, zoals:

  • Industriële reiniging
  • Vloeronderhoud
  • Gevelreiniging
  • Graffiti verwijderen
  • Dakcoating en dakreiniging

Wenst u een industriële schoonmaak in het geval van calamiteiten? Ons schoonmaakbedrijf is ook voor deze klus in te schakelen. Wij hebben een speciale calamiteitendienst welke u 24/7 kunt bereiken. Neem contact op met onze calamiteitendienst via 06-29489339. Indien u contact opneemt, komen wij snel naar Franeker toe om het probleem in uw bedrijfspand te verhelpen.

Telescoop glasbewassing

Binnen onze werkzaamheden verrichten wij ook glasbewassingen. Hierbij wordt een speciale techniek gebruikt, namelijk de telescoop glasbewassing. Met deze methode kunnen wij op een veilige wijze tot wel 18 meter hoogte uw glazen wassen. Een ladder is dan ook niet meer nodig. Wij maken bij onze glasbewassing altijd gebruik van osmose water. Dit water heeft uit zichzelf een reinigende werking. U kunt niet enkel voor uw glasbewassing bij ons terecht, maar u kunt ook kiezen voor een gevelreiniging. Wij verwijderen hierbij het vuil dat met verloop van tijd aan uw gevel is gaan zitten. Ook kunnen wij doelgericht uw graffiti verwijderen indien dit benodigd is.

Dakreiniging van uw bedrijf

Als uw pand in Franeker een frisse uitstraling heeft, dan is dit het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf. Maak daarom niet alleen gebruik van onze gevelreiniging of glasbewassing, maar schakel ons ook in voor uw dakreiniging. De verschillende weersomstandigheden maken dat algen en mos al snel op uw daken zullen ontstaan. Hierdoor gaat de uitstraling van uw dak achteruit. Wist u dat wij uw daken ook periodiek kunnen reinigen? U heeft hiermee niet enkel een dak dat straalt, maar ook een dak dat een stuk langer meegaat. Is uw dak erg vervuild? Dan raden wij u een dakcoating sterk aan. Deze optie is een stuk goedkoper dan het laten plaatsen van nieuwe dakbedekking. Ook geniet uw dak zo betere bescherming tegen allerlei weersomstandigheden.

Uw vloer perfect onderhouden

Wilt u uw vloeren van uw pand in Franeker perfect laten onderhouden? Ook hiervoor kunt u onze experts inschakelen. Kiest u voor ons vloeronderhoud, dan kiest u voor excellente service. Wij hebben de juiste kennis in huis om uw vloeren op de juiste wijze te onderhouden. Wilt u dat uw vloeren altijd stralen? En een vloer die lang meegaat? Kies dan voor ons periodieke onderhoud. Bent u benieuwd wat wij voor uw vloeren in Franeker kunnen betekenen? Of wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Bel gerust even met onze adviseur.

Schakel schoonmaakbedrijf Eclatant in Franeker in

Wenst u ook een perfect gereinigd kantoorpand in Franeker met de hulp van onze experts? Neem dan vandaag nog contact op met ons schoonmaakbedrijf. U kunt contact opnemen door Eclatant te bellen via
059-7532544. Spoedig zijn wij u dan van dienst voor al uw schoonmaakklussen in Franeker!