Schoonmaakbedrijf Emmen

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Eclatant, uw schoonmaakbedrijf in Emmen

Welkom bij Eclatant schoonmaakbedrijf, uw vaste aanspreekpunt voor alles wat u wilt weten op het gebied van schoonmaken in Emmen en omgeving.Wij staan bekend om onze klantgerichte manier van werken aangezien wij veel waarde aan al onze klanten hechten. Ook gaan wij uit van onze professionele krachten en ons oog voor innovatie om altijd maar weer vakwerk op maat te kunnen leveren aan onze klanten. Bovendien hebben zij de keuze uit een ruim aanbod aan diensten, van simpel vloeronderhoud tot en met zeer speciale reiniging. Neem gerust eens contact op en vraag een offerte aan in Emmen. Deze is uiteraard geheel vrijblijvend.

Glasbewassing, gevelreiniging of vloeronderhoud?

Één van de krachten van ons bedrijf ligt in het ruime aanbod aan diensten dat wij al onze klanten voorleggen. Aangezien wij al meer dan dertig jaar in het vak zitten, hebben wij veel ervaring opgedaan en zijn wij in staat om u te helpen op verschillende bijzondere vakgebieden. Zo helpen wij u eenvoudig aan allerlei klassieke maar ook moderne diensten en methoden. Op onze website kunt u uitgebreide beschrijvingen vinden van een aantal van onze diensten in Emmen, zoals graffiti verwijderen. Maar dat is lang niet alles wat wij voor u kunnen doen. Voor een gericht aanbod en offerte moet u even contact opnemen, maar hieronder kunt u alvast wat inspiratie halen uit onze populairste diensten in Emmen en omstreken:

  • Het reinigen van gevels
  • Het onderhouden van vloeren
  • Het verwijderen van graffiti
  • Het bewassen van glazen

Zorg voor een verzorgde uitstraling

Het bewassen van glazen is in feite één van onze specialiteiten in Emmen. Door uw ruiten goed te onderhouden geeft u uw woning of kantoor een mooi verzorgd uiterlijk dat de uitstraling van het gebouw ten goede zal komen. U kunt ons inschakelen om eenmalig langs te komen in Emmen, maar op uw verzoek kunnen wij ook een regelmatige afspraak maken zodat u er niet langer over hoeft na te denken. Wij helpen u bij het schoonmaken van zowel het glas als van de kozijnen daaromheen wanneer we het over glasbewassing hebben. Wij kunnen hierbij een hoogwerker inzetten in Emmen of gebruikmaken van een telescoop en osmose water.

Kijk verder op de website

Wilt u graag eens wat meer weten over onze specialistische reiniging in Emmen? Hebt u nog vragen over onze gevelreiniging of bent u benieuwd naar ander diensten? Kijk gerust op onze website of bel ons via het telefoonnummer 0597-532544 op vanuit Emmen wanneer u het antwoord niet kunt vinden.