Schoonmaakbedrijf Eelde-Paterswolde

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

De beste kwaliteit in schoonmaak!

Schoonmaakbedrijf Eclatant is het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf voor Eelde-Paterswolde. Zowel particulieren als bedrijven kunnen al ruim 40 jaar vertrouwen op onze excellente schoonmaakservice. En al die jaren werken wij met dezelfde doelstelling: het leveren van goed werk tegen gunstige tarieven. Wilt u meer informatie over onze schoonmaakwerkzaamheden in Zuidlaren? Neem dan gerust contact met ons op.

Schoonmaakonderhoud door Eclatant

Om uw kostbare woning of bedrijfspand te onderhouden is periodieke schoonmaak noodzakelijk. Schoonmaakbedrijf Eclatant verzorgt uw schoonmaakonderhoud in Eelde-Paterswolde. U kunt ons met een gerust hart inschakelen voor onder andere:

  • Industriële reiniging
  • Vloeronderhoud
  • Gevelreiniging
  • Verwijderen van graffiti
  • Dakcoating en dakreiniging

Schoonmaak ook bij calamiteiten in Eelde-Paterswolde

In geval van een calamiteit zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor schoonmaak met spoed. Wij zijn in Eelde-Paterswolde binnen een uur ter plaatse als u zit met brand- en roetschade en water- en inbraakschade. Onze calamiteitendienst is bereikbaar via telefoonnummer: 06-29489339.

Glasbewassing en gevelreiniging

Moeten de ramen van uw pand nodig gewassen worden, maar kunt u er niet bij? Met telescoop glasbewassing kunnen wij uw ramen wassen tot maar liefst 18 meter hoogte. Voor glasbewassing gebruiken we overigens geen water en zeep, maar osmose water. Dit heeft van zichzelf een reinigende werking en droogt streeploos op. Naast glasbewassing kunt u ons ook inschakelen voor gevelreiniging. Dat is bijvoorbeeld nodig als uw pand is aangetast door het weer of nare streken, zoals graffiti. Wij kunnen dat voor u oplossen door graffiti te verwijderen en/of de gevels van uw pand in Eelde-Paterswolde te reinigen.

Reiniging van uw dak

Weersinvloeden zijn de oorzaak van mos en algen op het dak van uw pand in Eelde-Paterswolde. Met de professionele dakreiniging door Eclatant is alle groene aanslag snel verwijderd en kunnen we desgewenst een vuilafstotende dakcoating aanbrengen. Dakcoating is beschikbaar in diverse frisse kleuren.

Vloeronderhoud thuis of op kantoor

Wij verzorgen met veel plezier de schoonmaak van de buitenkant van uw woning of bedrijfspand in Eelde-Paterswolde. Maar wij kunnen er ook voor zorgen dat uw interieur er spik en span uitziet met vloerreiniging. Als u uw vloeronderhoud een à twee keer per jaar aan ons uitbesteedt, ziet uw vloer er altijd mooi verzorgd uit en verlengt u tevens de levensduur van uw mooie vloer.

Neem contact op

Eclatant is het professionele schoonmaakbedrijf voor Eelde-Paterswolde. Wilt u meer weten, over onze diensten, of ontvangt u graag een geheel vrijblijvende offerte voor uw schoonmaakwerkzaamheden? Vul dan het contactformulier op de website in. Of bel ons via059-7532544. Voor uw grote schoonmaak in Eelde-Paterswolde belt u natuurlijk Schoonmaakbedrijf Eclatant.