Schoonmaakbedrijf Drachten

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Schoonmaakbedrijf Eclatant in Drachten

Wilt u graag uw glazen laten wassen in Drachten en hier meteen een regelmatige afspraak voor maken zodat u er niet langer naar hoeft om te kijken? Is uw kantoor inmiddels aan een opknapbeurt toe en moeten vooral de vloeren eens goed onderhouden worden? Of wilt u informatie inwinnen over graffiti verwijderen en wat de verschillende manieren zijn om uw gevel schoon te houden? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Eclatant schoonmaakbedrijf en wij helpen u maar al te graag aan een schone omgeving in Drachten. Bel ons eens op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ervaar onze klantgerichte werkwijze

Wij staan bekend om onze klantgerichte aanpak. Wij onderscheiden ons van andere schoonmaakbedrijven door ons volledig op onze klanten te richten en daadwerkelijk gehoor te geven aan al uw wensen. Wij vinden ons werk de meeste voldoening geven wanneer wij u tevreden gezicht zien na afloop. Wij zijn dan ook pas tevreden wanneer u dit bent. Neem gerust contact op en maak een afspraak met onze vriendelijke medewerkers. Wij komen graag eens langs in Drachten om met u om de tafel te gaan zitten. U kunt ons dan nauwkeurig uitleggen wat u precies van ons verlangt en wij kunnen u uiteraard deskundig advies bieden. Of het nu gaat om simpel vloeronderhoud of om een langdurig project op grote schaal, wij helpen u om het te verwezenlijken. Bovendien zorgen wij voor duidelijk afspraken zodat u achteraf niet voor een vervelende verrassing in Drachten komt te staan.

Van graffiti verwijderen tot aan glasbewassing en vloeronderhoud

Wij staan niet alleen maar bekend om onze klantgerichte manier van werken. Ook hebben wij een goede reputatie opgebouwd dankzij het zeer veelzijdige en ruime aanbod aan diensten dat wij al onze klanten in Drachten bieden. Zo kunt u bij ons rekenen op een extra stapje verder dan die glasbewassing waar u naar op zoek bent. Voor het volledige aanbod kunt u altijd even contact opnemen en u kunt natuurlijk ook gewoon even op onze website rondkijken, maar voor uw gemak hebben wij onze populairste diensten in Drachten hieronder op een rijtje gezet:

  • Onderhoud voor vloeren
  • Bewassen van glazen
  • Reinigen van gevels
  • Verwijderen van graffiti

Bel ons eens op

Wilt u graag meer weten over onze gevelreiniging in Drachten? Zou u wel eens willen weten wat voor specialistische reiniging wij u nog meer kunnen bieden? Bel ons gerust op via het telefoonnummer 0597-532544 en vraag naar ons aanbod in Drachten.