Schoonmaakbedrijf Dokkum

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Schoonmaakonderhoud door Eclatant

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat in uw pand in Dokkum aan de slag gaat? Neem dan eens contact op met de specialisten van Eclatant. Met meer dan 40 jaar ervaring in schoonmaakonderhoud weten wij precies welke schoonmaakmethodes het meest effectief zijn voor elke klus. Maak een afspraak en we bespreken de mogelijkheden van het schoonmaakonderhoud van uw pand in Dokkum. Ook stellen we een vrijblijvende offerte voor u op.

Het specialistische schoonmaakbedrijf

Eclatant is een specialistisch schoonmaakbedrijf, dat betekent dat we niet alleen het periodiek schoonmaakonderhoud van bijvoorbeeld uw kantoor in te schakelen zijn, maar dat we ook grotere klussen op ons nemen. Zo kunt u ons in Dokkum bijvoorbeeld inschakelen voor:

  • Industriële reiniging
  • Vloeronderhoud
  • Gevelreiniging
  • Graffiti verwijderen
  • Dakreiniging en dakcoating aanbrengen

Ook in het geval van calamiteiten neemt u contact met ons op. Dat doet u via onze speciale calamiteitendienst. Bel hiervoor naar 06-29489339 en wij zijn snel bij u in Dokkum aanwezig.

Veilig en milieuvriendelijk ramen wassen

Bij al onze werkzaamheden gebruiken we altijd de nieuwste technologieën en de beste producten. Wanneer we ramen wassen, gebruiken we bijvoorbeeld onze speciale techniek genaamd telescoop glasbewassing. Deze manier van glasbewassing maakt het mogelijk om op grote hoogte, tot wel 18 meter, veilig en zonder ladder de ramen te wassen. Hierbij gebruiken we osmose water, wat uit zichzelf al een reinigende werking heeft waardoor er geen chemische reinigingsproducten nodig zijn. Ook uw zonnepanelen maken we op deze manier schoon. Overigens kunt u de volledige dakreiniging aan ons overlaten. Is uw dak ernstig vervuild en is ‘gewone’ dakreiniging niet effectief genoeg, dan kunnen we een dakcoating aanbrengen. Deze dakcoating is goedkoper dan nieuwe dakbedekking en beschermt uw dak tevens tegen weersinvloeden.

Gevel reinigen en graffiti verwijderen

Ook de gevel van uw pand in Dokkum wordt in de loop der jaren flink aangetast door invloeden van buitenaf. Wij gaan aan de slag met de gevelreiniging van uw pand. Bovendien zullen we eventueel de graffiti verwijderen als uw pand het doelwit geworden is van vandalisme. Met behulp van ons schoonmaakbedrijf geeft uw pand dus weer een mooie, verzorgde uitstraling.

Periodiek schoonmaakonderhoud

Natuurlijk gaan we niet alleen met de buitenkant van uw pand in Dokkum aan de slag. Neem ook contact met ons op wanneer u de schoonmaak van de binnenkant van uw pand aan een professioneel schoonmaakbedrijf over wil laten. Denk bijvoorbeeld aan het periodiek schoonmaakonderhoud van uw kantoor of de industriële reiniging van de werkvloer. Als specialistisch schoonmaakbedrijf hebben wij ook de juiste materialen voor het vloeronderhoud van veel verschillende soorten vloeren. Uw vloer wordt zo niet alleen een stuk mooier, maar u verhoogt tevens de levensduur.

Contact opnemen

Kortom, wanneer u in Dokkum een professioneel schoonmaakbedrijf nodig heeft, neemt u contact op met Eclatant! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, of door te bellen naar 059-7532544. Wij zullen een vrijblijvende offerte opstellen. Schoonmaakbedrijf Eclatant gaat vervolgens snel aan de slag met de schoonmaak van uw pand in Dokkum!