Schoonmaakbedrijf Delfzijl

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Vloeronderhoud, specialistische reiniging of glasbewassing

Woont u in Delfzijl en wilt u graag eens wat meer weten over de manier waarop u het beste graffiti verwijderen kunt verwijderen? Hebt u last van ruiten die erg snel vies raken en wilt u graag een expert inschakelen die regelmatig kan langskomen om deze schoon te maken? Of zou u eigenlijk het liefste eens een bedrijf inhuren dat u kan helpen bij de grote gevelreiniging? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Eclatant schoonmaakbedrijf. Uw specialist op het gebied van schoonmaken in Delfzijl.

Kies voor klantgericht

Wij kenmerken ons door onze klantgerichte manier van werken. Al onze klanten kunnen u vertellen dat dit ons onderscheidt van andere soortgelijke bedrijven. Wij vinden het belangrijk dat iedereen tevreden is. Daarom zien wij u als een individu met een unieke opdracht die ook een uitzonderlijke oplossing verdient. Wij hebben de expertise en de ervaring om u een dienst met de nodige flexibiliteit aan te kunnen bieden in Delfzijl. Wat dacht u bijvoorbeeld van grondig vloeronderhoud dat speciaal is gericht op uw vloertype? Wij komen graag eens bij u langs voor een kennismakingsgesprek. U kunt ons dan alles vertellen over uw wensen en verlangens van ons bedrijf binnen het project dat u voor ogen hebt. Wij kunnen u dan ook direct deskundig advies bieden en u meer vertellen over uw mogelijkheden in Delfzijl.

Gevelreiniging in Delfzijl

Één van onze specialiteiten is het verzorgen van gevelreiniging. Dit is niet zomaar een simpele bezigheid in Delfzijl maar een belangrijk en speciaal karwei. De gevel vormt het belangrijkste element in de uitstraling die uw woning of kantoor de wereld toedraagt. Het is daarom belangrijk dat deze goed verzorgd is en een behoorlijk uiterlijk heeft. Helaas kunnen bijvoorbeeld vandalisme en weersomstandigheden effect hebben op uw gevel. Het is daarom belangrijk om deze te laten schoonmaken door een vakman. Wij doen dit graag voor u en wij gebruiken bovendien verschillende methoden om u zo gericht mogelijk te kunnen helpen in Delfzijl.

Meer weten?

Wilt u meer weten over glasbewassing? Hebt u nog vragen over ons werk in Delfzijl of wilt u meer weten over onze specialistische reiniging? Op onze website kunt u eenvoudig meer informatie vinden maar u kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze medewerkers en hen vragen naar ons werk in Delfzijl.