Schoonmaakbedrijf Coevorden

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Ruim 40 jaar topkwaliteit schoonmaakwerk

Goed werk leveren tegen gunstige tarieven. Dat is de doelstelling van Schoonmaakbedrijf Eclatant, al meer dan 40 jaar! En dat is de reden waarom vele bedrijven en particulieren in Coevorden gebruikmaken van de schoonmaakwerkzaamheden van Eclatant. Wij zijn de meest professionele en veelzijdige schoonmaakorganisatie in de regio. Wilt u daar meer van weten? Bel ons gerust voor uw schoonmaakwerk in Coevorden.

Schoonmaakonderhoud door Eclatant

Wij voeren de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden voor u uit. Dat kan eenmalig of periodiek plaatsvinden. Net wat voor u het beste schikt. Periodieke schoonmaak heeft als voordeel dat wij er op afgesproken tijden voor zorgen dat uw woning of kantoorpand in Coevorden er weer stralend en representatief uitziet. De volgende schoonmaakwerkzaamheden kunnen wij onder andere voor u uitvoeren:

  • Glasbewassing
  • Industrieel reinigen
  • Vloeronderhoud
  • Gevel reinigen
  • Graffiti verwijderen
  • Dakreiniging en aanbrengen van dakcoating

Telescoop glasbewassing en gevelreiniging

Voor het wassen van uw ramen kunnen wij tot op grote hoogte reiken. Met telescoop glasbewassing kunnen wij uw ruiten streeploos reinigen tot 18 meter hoog. Met ons telescoop glasbewassingssysteem staan wij garant voor de veiligheid van onze glazenwassers en ook het milieu. Er komen geen reinigingsmiddelen in het afvalwater terecht. Ons telescoop systeem is geschikt voor onder andere het reinigen van gevelglas, kozijnen, lichtbakken, boeidelen, gevelbeplating, zonwering etc. Is uw pand in Coevorden vuil geworden door weersinvloeden, roet of vandalisme? Wij kunnen alles op uw gevel professioneel verwijderen met onze gevelreiniging service.

Dakreiniging en dakcoating

Groene aanslag, zoals mos en algen, kan zich ook op uw dak nestelen. Dat moet u niet jarenlang laten ophopen. Uw waterafvoerkanalen kunnen verstopt raken en dat kan weer leiden tot lekkages. De professionele schoonmakers van Eclatant verwijderen groene aanslag snel voor u. Bovendien kunt u hen daarna een vuilafstotende dakcoating op uw dak laten aanbrengen.

Onderhoud van uw vloer in Coevorden

Ook in uw woning of kantoor in Coevorden kunnen de professionals van Eclatant u van dienst zijn. Bijvoorbeeld op het gebied van vloerreiniging. Besteed bijvoorbeeld uw vloeronderhoud een à twee keer per jaar aan ons uit en uw vloer ziet er altijd onberispelijk en fris uit. Periodiek vloeronderhoud verlengt ook de levensduur van uw vloer.

Schoonmaakservice ook bij calamiteiten

Heeft u plotseling last van de vervelende gevolgen van brand of wateroverlast? U kunt dan 24 uur per dag onze calamiteitendienst bellen. In Coevorden zijn wij altijd binnen het uur op uw locatie. Het speciale calamiteitennummer is: 06-29489339.

Contact opnemen met Eclatant

Voor het meest professionele schoonmaakbedrijf in Coevorden belt u Eclatant. Wilt u meer weten, of ontvangt u graag een geheel vrijblijvende offerte voor uw schoonmaakwerkzaamheden? Vul dan het contactformulier op de website in. Of bel ons via 059-7532544. Schoonmaakbedrijf Eclatant is de schoonmaakorganisatie voor bedrijven en particulieren in Coevorden.