Schoonmaakbedrijf Borger

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Profiteer van jarenlange ervaring

Heeft u een pand in Borger en bent u hiervoor op zoek naar een vakkundig schoonmaakbedrijf? Dan kiest u voor de ervaren professionals van Eclatant. Wij houden ons al ruim 40 jaar bezig met het schoonmaakonderhoud van heel veel verschillende soorten panden in de omgeving van Borger. We gaan dan ook graag bij u aan de slag. Door onze ervaring weten we alles over de beste en meest effectieve schoonmaakmethodes. Bel ons gerust wanneer u de services van een schoonmaakbedrijf in Borger in wilt zetten. Wij stellen een vrijblijvende offerte voor u op.

Schoonmaakonderhoud in uw pand in Borger

Wanneer wij als specialistisch schoonmaakbedrijf in Borger aan de slag gaan, kunnen we de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. We gebruiken hierbij altijd de nieuwste technieken en beste producten voor. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor:

  • Industriële reiniging
  • Gevelreiniging
  • Graffiti verwijderen
  • Vloeronderhoud
  • Dakreiniging en het dakcoating aanbrengen

Stralende resultaten door telescoop glasbewassing

Tevens is het niet nodig om naast onze services als schoonmaakbedrijf apart een glazenwasser in te schakelen voor uw pand in Borger. Voor de glasbewassing gebruiken wij een speciale techniek, telescoop glasbewassing, die het mogelijk maakt om op een veilige manier op grote hoogte de ramen te wassen. Met telescoop glasbewassing hebben we een bereik tot wel 18 meter, waar geen ladder bij aan te pas komt. Ook is onze manier van glasbewassing milieuvriendelijk omdat we gebruik maken van osmose water, en geen chemische reinigingsmiddelen.

Ook voor dak- en gevelreiniging

De ramen zijn niet het enige deel van uw pand in Borger dat aangetast wordt door de weersomstandigheden. Ook de gevel en het dak krijgen flink wat te verduren. Gelukkig kunt u bij schoonmaakbedrijf Eclatant terecht voor professionele gevelreiniging en dakreiniging. Voor gevelreiniging kunt u ons ook inschakelen wanneer u het slachtoffer geworden bent van vandalisme. De graffiti verwijderen laat u gewoon aan ons over. Ook de aanslag op het dak is snel verleden tijd. Echter kan het zo zijn dat ‘gewone’ dakreiniging niet efficiënt genoeg is omdat uw dak ernstig vervuild is. In dat geval zullen we een dakcoating aanbrengen. Deze dakcoating is goedkoper dan het vervangen van de dakbedekking, beschermt het dak tegen weersomstandigheden en is bovendien in heel veel verschillende kleuren te verkrijgen.

Schoonmaakonderhoud binnen en buiten

Natuurlijk gaan we als schoonmaakbedrijf niet alleen aan de buitenkant van uw pand in Borger aan de slag. Ook binnen maken we alles grondig schoon. Zo kunt u ons bijvoorbeeld inschakelen voor het periodiek schoonmaakonderhoud van uw kantoor of het vloeronderhoud. Als specialistisch schoonmaakbedrijf weten we precies wat voor soort vloeronderhoud het meest geschikt is voor uw type vloer. Uw vloer zal er dan niet alleen stralender uitzien, maar u verhoogt bovendien de levensduur aanzienlijk.

Industriële reiniging bij calamiteiten

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Wanneer u te maken heeft gehad met brand of wateroverlast zult u daar ongetwijfeld nog een hele tijd last van hebben. Over het schoonmaakwerk hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken, dat laat u gewoon aan ons over. Wij hebben zelfs een speciale calamiteitendienst die 24/7 beschikbaar is. Bel hiervoor 06-29489339.

Contact met Eclatant

Heeft u de hulp van een schoonmaakbedrijf nodig in Borger? Dan neemt u dus contact op met de specialisten van Eclatant. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt ons bereiken door hier op de site het contactformulier in te vullen, of door te bellen naar 059-7532544. Maak van schoonmaakbedrijf Eclatant uw partner voor het reinigen van uw pand in Borger!