Schoonmaakbedrijf Bolsward

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Schoonmaakonderhoud in Bolsward

Wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf voor uw pand in Bolsward, kunt u terecht bij de experts van Eclatant. Wij gaan graag in uw pand aan de slag met periodiek schoonmaakonderhoud, of grote werkzaamheden zoals een dakreiniging of graffiti verwijderen. Met meer dan 40 jaar ervaring weten wij precies welke schoonmaakmethodes het meest geschikt zijn. Neem contact op om de mogelijkheden van de schoonmaak van uw pand in Bolsward met ons te bespreken, en wij stellen een vrijblijvende offerte voor u op.

Het specialistisch schoonmaakbedrijf

Als specialistisch schoonmaakbedrijf kunt u ons in Bolsward inzetten voor een groot aantal verschillende werkzaamheden. Denk hierbij onder andere aan:

  • Vloeronderhoud
  • Gevelreiniging
  • Industriële reiniging
  • Graffiti verwijderen
  • Dakreiniging

Ook bij calamiteiten kunt u ons 24/7 inschakelen. We hebben zelfs een speciale calamiteitendienst die te bereiken is via 06-29489339. Wij zijn snel bij u in Bolsward aanwezig voor industriële reiniging na calamiteiten.

Glasbewassing met stralende resultaten

Bij schoonmaakbedrijf Eclatant maken we altijd gebruik van de beste technieken voor schoonmaakonderhoud. Neem bijvoorbeeld onze speciale techniek voor ramen wassen, telescoop glasbewassing. Hiermee wordt veilige glasbewassing tot wel 18 meter hoogte mogelijk zonder dat hier een ladder bij aan te pas komt. Deze techniek kunnen we tevens gebruiken voor dakreiniging en het schoonmaken van uw zonnepanelen. Is uw dak ernstig vervuild en is ‘gewone’ dakreiniging niet effectief genoeg? Dan kunnen we een dakcoating aanbrengen. Dit is goedkoper dan het vervangen van de dakbedekking, dakcoating beschermt tevens tegen de weersinvloeden.

Gevelreiniging en graffiti verwijderen

Ook de gevel van uw pand in Bolsward wordt aangetast door invloeden van buitenaf. Hierdoor kan een groene aanslag ontstaan van mos en algen. Wellicht is uw pand het slachtoffer geworden van vandalisme? Wij verzorgen een grondige gevelreiniging en verwijderen tevens de eventuele graffiti.

Specialistisch vloeronderhoud

Natuurlijk gaan we niet alleen met de buitenkant van uw pand in Bolsward aan de slag. U kunt ons schoonmaakbedrijf ook inzetten voor bijvoorbeeld periodiek schoonmaakonderhoud in uw kantoor, of industriële reiniging van de werkvloer. Tevens verzorgen we als specialistisch schoonmaakbedrijf het vloeronderhoud van heel veel verschillende type vloeren. Hierdoor geniet u niet alleen van een prachtige, schone vloer maar gaat deze tevens jaren langer mee.

Contact met Eclatant

Kortom, Eclatant is het schoonmaakbedrijf dat in uw pand in Bolsward aan de slag gaat met grondige schoonmaakwerkzaamheden. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat doet u eenvoudig door hier op de site het contactformulier in te vullen, of door te bellen naar 059-7532544. Schakel ook schoonmaakbedrijf Eclatant in voor het schoonmaakonderhoud aan uw pand in Bolsward!