Schoonmaakbedrijf Bergum

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Hulp van een specialistisch schoonmaakbedrijf

Kunt u de hulp van een professioneel schoonmaakbedrijf gebruiken voor uw pand in Bergum? Neem dan contact op met Eclatant! Met ruim 40 jaar ervaring in het schoonmaakonderhoud van veel verschillende soorten panden weten wij alles over de beste reinigingsmethodes. Neem contact met ons op wanneer u een schoonmaakbedrijf in Bergum in wilt schakelen, en wij stellen een vrijblijvende offerte op.

Onze werkzaamheden als schoonmaakbedrijf

Kiest u ervoor om ons als specialistisch schoonmaakbedrijf in te schakelen, dan kunnen wij u in Bergum assisteren met zeer veel verschillende soorten werkzaamheden. Denk hierbij niet alleen aan het periodiek schoonmaakonderhoud, maar ook onder andere:

  • Vloeronderhoud
  • Gevelreiniging
  • Graffiti verwijderen
  • Dakreiniging en dakcoating
  • Industriële reiniging

Stralende resultaten door glasbewassing

Wij van schoonmaakbedrijf Eclatant komen graag bij u langs voor het wassen van uw ramen. Dit doen we met een speciale techniek genaamd telescoop glasbewassing. Hierdoor is glasbewassing op grote hoogte (tot wel 18) meter mogelijk, zonder dat hierbij een ladder gebruikt hoeft te worden. Dit maakt het een zeer veilige methode van glasbewassing. Ook gebruiken we osmose water, waardoor er geen chemische reinigingsproducten aan te pas komen. Deze methode kan ook gebruikt worden om uw zonnepanelen te reinigen. Bij Eclatant kunt u tevens terecht voor een grondige dakreiniging, waarbij vuil bijvoorbeeld als gevolg van weersinvloeden verwijderd wordt. Wanneer ‘gewone’ dakreiniging door ernstige vervuiling niet mogelijk is, kunnen we ook een dakcoating aanbrengen op uw dak in Bergum. Deze dakcoating is goedkoper dan het vervangen van uw dakbedekking en beschermt tevens tegen de weersinvloeden.

Gevelreiniging en graffiti verwijderen

Naast de glasbewassing en dakreiniging kunt u ons ook inschakelen voor de gevelreiniging. De gevel van uw pand in Bergum wordt immers ook flink aangetast door het weer, en andere invloeden van buitenaf. Bovendien kan het zo zijn dat u het slachtoffer met geworden van vandalisme. Gelukkig staat schoonmaakbedrijf Eclatant voor u klaar voor een grondige gevelreiniging en om graffiti te verwijderen.

Periodiek schoonmaakonderhoud

Natuurlijk zijn we tevens in te schakelen voor de reiniging van de binnenkant van uw pand in Bergum. Zo gaan we graag aan de slag met het periodiek schoonmaakonderhoud van bijvoorbeeld uw kantoorruimte, of een industriële reiniging van de werkvloer. Als specialistisch schoonmaakbedrijf beschikken we tevens over de materialen voor het vloeronderhoud van veel verschillende soorten vloeren. Wanneer u dit een à twee keer per jaar door ons laat doen zal uw vloer er niet alleen een stuk mooier uitzien, maar verhoogt u tevens de levensduur.

Industriële reiniging bij calamiteiten

Uit ervaring hebben we gemerkt dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Echter zit u in geval van calamiteiten zoals brand of wateroverlast wel met de gevolgen. Gelukkig hoeft u zich over de schoonmaak geen zorgen te maken. Wij gaan namelijk aan de slag met een industriële reiniging van uw pand na calamiteiten. Schakel hiervoor onze speciale calamiteitendienst in via 06-29489339. Hierop zijn we 24/7 bereikbaar. We zijn dan snel bij u in Bergum aanwezig.

Contact opnemen

Wilt u ons schoonmaakbedrijf inschakelen voor werkzaamheden aan uw pand in Bergum? Neem dan contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Dat doet u door het contactformulier hier op de site in te vullen, of door te bellen naar 059-7532544. Maak van schoonmaakbedrijf Eclatant uw partner voor de reiniging van uw pand in Bergum!