Schoonmaakbedrijf Beilen

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Hoogste kwaliteit in schoonmaak!

Als het schoon moet, dan maken wij het schoon! Schoonmaakbedrijf Eclatant is de meest professionele en veelzijdige schoonmaakorganisatie voor Beilen. Zowel particulieren als bedrijven rekenen al ruim 40 jaar op onze excellente schoonmaakservice. En al die jaren werken wij volgens dezelfde doelstelling: goed werk leveren tegen gunstige tarieven. Wilt u meer informatie over onze schoonmaakwerkzaamheden in Beilen? Bel ons gerust!

Schoonmaakonderhoud door Eclatant

Met periodieke schoonmaak kunnen wij ervoor zorgen dat uw pand in Beilen er altijd stralend en representatief uitziet. De schoonmaakwerkzaamheden die wij voor u kunnen doen zijn bijvoorbeeld:

  • Industriële reiniging
  • Vloeronderhoud
  • Gevelreiniging
  • Verwijderen van graffiti
  • Dakcoating en dakreiniging

Telescoop glasbewassing en gevelreiniging

Met telescoop glasbewassing kunnen wij de ramen wassen van panden tot maar liefst 18 meter hoogte. Met het telescoop glasbewassingssysteem is de veiligheid van onze glazenwassers gegarandeerd. Bovendien is dit een milieuvriendelijk systeem waarbij geen reinigingsmiddelen in het afvalwater terechtkomen. Ons telescoop systeem is geschikt voor het reinigen van gevelglas, kozijnen, lichtbakken, boeidelen, gevelbeplating, zonwering etc.
Is uw pand in Beilen lelijk geworden door weersinvloeden, roet of vandalisme, zoals graffiti? Wij kunnen al die narigheid professioneel verwijderen door onze gevelreiniging service.

Effectieve dakreiniging in Beilen

Weersinvloeden kunnen ook de oorzaak zijn van mos en algen op uw dak. Dat kan zelfs leiden tot verstopping van de waterafvoerkanalen. Met professionele dakreiniging door Eclatant is alle groene aanslag snel verwijderd en kunnen we een vuilafstotende dakcoating aanbrengen. Dakcoating is beschikbaar in diverse frisse kleuren.

Vloeronderhoud

Ook binnenshuis kunnen wij u in Beilen van dienst zijn. Bijvoorbeeld met vloerreiniging. Als u uw vloeronderhoud een à twee keer per jaar aan ons uitbesteedt, ziet uw vloer er altijd mooi verzorgd uit. Ook verlengt u daarmee de levensduur van uw mooie vloer.

Onze schoonmaakservice ook bij calamiteiten

Heeft u onverhoopt hinder van vervuiling als gevolg van brand of wateroverlast? U kunt 24 uur per dag gebruikmaken van onze schoonmaakservice. Wij zijn in Beilen binnen een uur ter plaatse. U bereikt onze calamiteitendienst via het speciale telefoonnummer: 06-29489339.

Contact opnemen met Eclatant

Eclatant is het professionele schoonmaakbedrijf voor de omgeving van Beilen. Wilt u meer weten, of ontvangt u graag een geheel vrijblijvende offerte voor uw schoonmaakwerkzaamheden? Vul dan het contactformulier op de website in. Of bel ons via059-7532544. Schoonmaakbedrijf Eclatant is de schoonmaakorganisatie voor bedrijven en particulieren in Beilen.