Schoonmaakbedrijf Bedum

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Al uw schoonmaakonderhoud in Bedum

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Bedum dat aan de slag gaat met uw bedrijfspand? Dan neemt u contact op met de experts van Eclatant. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring met het uitvoeren van schoonmaakonderhoud in bedrijfspanden. Wilt u ons schoonmaakbedrijf inschakelen voor uw pand in Bedum, dan neemt u eenvoudig contact met ons op. Wij voorzien u van een vrijblijvende offerte.

Schoonmaak, zowel binnen als buiten

Als specialistisch schoonmaakbedrijf kunt u bij Eclatant terecht voor een groot aantal verschillende schoonmaak werkzaamheden. Denk hierbij onder andere aan:

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat industriële schoonmaak verzorgt in het geval van calamiteiten? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben zelfs een speciale calamiteitendienst die 24/7 bereikbaar is. Bel 06-29489339 en wij zijn snel bij u in Bedum aanwezig.

Effectief ramen wassen met telescoop glasbewassing

Bij het schoonmaken van een pand hoort ook glazen wassen. Dat doen wij met een speciale techniek: telescoop glasbewassing. Dit is een techniek die veilige glasbewassing op grote hoogtes tot wel 18 meter mogelijk maakt, zonder dat hierbij een ladder aan te pas komt. Bij de glasbewassing gebruiken wij ook altijd osmose water. Dit is water dat van zichzelf een reinigende werking heeft. Naast glasbewassing kunt u ons tevens inschakelen voor een grondige gevelreiniging van uw pand in Bedum. Door weersinvloeden of de effecten van uw werkzaamheden kan viezigheid namelijk flink aankoeken tegen uw gevel. Tevens schakelt u ons in om graffiti te verwijderen.

Schoonmaken van daken

Natuurlijk vindt u het uiterlijk van uw pand belangrijk. Het is dan ook verstandig om een schoonmaakbedrijf niet alleen in te schakelen voor glasbewassing en gevelreiniging, maar ook voor dakreiniging. Op uw dak ontstaan immers al snel algen en mos door weersinvloeden. Een periodieke dakreiniging zorgt ervoor dat het er weer netjes uitziet, en dat de groene aanslag verwijderd wordt. Is uw dak ernstig vervuild? Dan kunt u nog kiezen voor het aanbrengen van een dakcoating. Dit is een stuk goedkoper dan het leggen van nieuwe dakbedekking, en zorgt bovendien voor toekomstige bescherming tegen de weersinvloeden. Dakcoating is in veel verschillende kleuren te verkrijgen.

Vloeronderhoud van uw pand

Het onderhoud van de buitenkant van uw pand geeft u dus in handen van ons als specialistisch schoonmaakbedrijf. U kunt er tevens voor kiezen om het schoonmaakonderhoud binnen aan ons over te laten. Wij zorgen ervoor dat uw kantoor of ander bedrijfspand er altijd piekfijn uitziet. Wanneer u ook het vloeronderhoud periodiek door ons laat uitvoeren ziet uw vloer er niet alleen stralend uit, maar gaat deze ook nog eens veel langer mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden van vloeronderhoud en andere werkzaamheden in Bedum met ons te bespreken.

Contact opnemen met Eclatant

Contact opnemen met schoonmaakbedrijf Eclatant is zeer eenvoudig. U vult simpelweg het contactformulier hier op de site in. U kunt tevens bellen met 059-7532544. Maak een afspraak, en de specialisten van schoonmaakbedrijf Eclatant brengen een bezoek bij u in Bedum.