Schoonmaakbedrijf Assen

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Uw schoonmaakbedrijf in Assen

Woont u in de omgeving van Assen en hebt u last van vervelende graffiti op uw gevel? Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat grondige gevelreiniging verzorgt en zelfs speciaal is gericht op het verwijderen van de graffiti? Wilt u graag de vloeren in uw appartement eens een goede onderhoudsbeurt geven na vele jaren aan slijtage? Of bent u simpelweg op zoek naar deskundig advies over het schoonmaken van uw ruiten? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Eclatant schoonmaakbedrijf en wij zijn uw specialist op het gebied van professioneel schoonmaken in Assen en omgeving.

Vloeronderhoud? Graffiti verwijderen? Gevelreiniging?

Wij hebben inmiddels al vele jaren aan ervaring opgedaan, sinds de oprichting van ons bedrijf in 1973. We zijn door die jaren heen ons bedrijf blijven ontwikkelen en zo hebben we onze expertise en ons aanbod aan diensten langzaam steeds verder uitgebreid. Vandaag de dag kunnen wij u dan ook helpen met specialistische reiniging op allerlei verschillende gebieden. Zo onderscheiden wij ons van een doorsnee bedrijf op ons vakgebied in Assen. Indien u op zoek bent naar een specifieke dienst dan bent u bij ons aan het juiste adres en hoeft u alleen maar even contact op te nemen. Als u niet helemaal zeker weet wat u zoekt, geven wij u graag deskundig advies. Om alvast een kleine start te maken, kunt u het onderstaande lijstje eens bekijken. Dit zijn onze meest populaire diensten in Assen:

  • Verwijderen van graffiti
  • Reinigen van gevels
  • Onderhouden van vloeren
  • Wassen van glazen

Vertrouw op kwaliteit

Zoals iedereen in Assen u kan vertellen die ons al eens heeft ingeschakeld: wij richten ons op een uiterst professionele dienst. Door zeer nauwkeurig te werk te gaan, kunnen wij u garanderen dat we keer op keer weer vakwerk van de allerhoogste kwaliteit leveren. Of het nu gaat om simpele glasbewassing of een zeer complexe en speciale dienst, wij hebben de expertise en de apparatuur in huis om het op de juiste manier te doen. Ook zijn onze werknemers stuk voor stuk gekwalificeerd en ervaren binnen ons vakgebied zodat zij u het beste werk leveren dat u kunt vinden in Assen op het gebied van bijvoorbeeld vloeronderhoud.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons werk in Assen? Hebt u nog vragen over hoe graffiti verwijderen nu precies in zijn werk gaat? In alle gevallen kunt u terecht op onze website waar u meer informatie kunt krijgen over ons bedrijf en hoe wij te werk gaan in Assen. Voor meer vragen kunt u ook altijd bellen via het telefoonnummer 0597-532544