Schoonmaakbedrijf Appingedam

  • Sinds 1973
  • Klantgericht en professioneel
  • Alles onder 1 dak
  • Calimiteitendienst

Grondig schoonmaakonderhoud in Appingedam

Heeft u een professioneel schoonmaakbedrijf in Appingedam nodig voor uw kantoor of ander bedrijfspand? Bij Eclatant bent u aan het juiste adres! Met ruim 40 jaar ervaring zorgen wij voor grondig schoonmaakonderhoud aan uw pand. Wanneer u ons schoonmaakbedrijf in wilt schakelen in Appingedam neemt u eenvoudig contact met ons op. Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden van ons schoonmaakbedrijf

Schakelt u de professionals van schoonmaakbedrijf Eclatant in, dan kunt u altijd rekenen op excellente service. Wij beschikken namelijk over de nieuwste en meest moderne machines, waarmee wij het schoonmaakonderhoud van uw pand zullen verzorgen. Zo kunt u vanuit Appingedam onder andere bij ons terecht voor:

In het geval van calamiteiten zijn we tevens zeer snel bij u in Appingedam ter plaatse. U kunt hiervoor 24/7 bellen naar onze speciale calamiteitendienst: 06-29489339.

Stralende ramen door telescoop glasbewassing

Wilt u dat uw bedrijfspand een goede indruk achterlaat op voorbijgangers, klanten en bezoekers? Dan schakelt u natuurlijk een schoonmaakbedrijf in om de glazen te wassen. Bij Eclatant doen we dat met een speciale techniek: telescoop glasbewassing. Dit systeem kan op grote hoogtes tot wel 18 meter ingezet worden, en is een veilig alternatief voor het gebruik van een ladder. Bovendien gebruiken wij altijd osmose water dat van zichzelf een reinigende werking heeft. Naast glasbewassing kunt u ons inschakelen voor een grondige gevelreiniging van uw pand. Denk hierbij onder andere aan graffiti verwijderen, maar gevelreiniging houdt ook in dat viezigheid door weersinvloeden of de industrie waarin uw bedrijf actief is verwijderd wordt.

Vervuiling van het dak bestrijden

Glasbewassing en gevelreiniging hebben dus al een groot effect op de uitstraling van uw pand, maar u mag ook de dakreiniging niet onderschatten. Door weersinvloeden komt het dak namelijk al snel vol te zitten met algen en mos. Door middel van dakreiniging zorgen wij als schoonmaakbedrijf dat de groene aanslag verwijderd wordt. Wanneer de vervuiling te ernstig is kunnen we een dakcoating aanbrengen. Dit is veel goedkoper dan het leggen van nieuwe dakpannen, en beschermt bovendien tegen weersinvloeden. De dakcoating is in veel verschillende kleuren te verkrijgen.

Vloeronderhoud voor bedrijven

Het is dus belangrijk om te zorgen voor een goed uiterlijk van uw pand, maar u schakelt ons natuurlijk ook in voor het schoonmaakonderhoud in uw bedrijf. Naast het feit dat uw kantoor of ander bedrijfspand er dan mooier uitziet, zorgt het schoonmaakonderhoud er ook voor dat uw medewerkers minder snel ziek worden. Laat tevens het periodiek vloeronderhoud aan ons over. Hiermee verhoogt u de levensduur van uw vloeren aanzienlijk, en zien ze er ook nog mooier uit.

Contact met Eclatant

Kortom, voor een schoonmaakbedrijf dat grondig en vakkundig met uw pand in Appingedam aan de slag gaat, neemt u contact op met Eclatant. Dit doet u door het contactformulier hier op de site in te vullen, maar u kunt ook bellen met 059-7532544. Maak snel een afspraak met schoonmaakbedrijf Eclatant voor een bezoek aan uw pand in Appingedam.